新會員登記
搜索
樓主: ahmomo02

[其他/冠蘭] 力泥 LEK LAI

頭像被屏蔽
同埋請問你朋友  "他" 是 直接從廟請嗎?

還是廟旁的攤檔! {:6_326:}
師兄..我這粒力泥供之前同供之後都相差很大,,是有變大過的..顏色方面是變"令"了..至於變色及起彩方面不會改變我是不太清楚..
那請問師兄還有興趣嗎?
師兄,他是從廟請的
頭像被屏蔽

你還是 問清楚你朋友 是直接從廟請   還是在廟旁的攤檔買

我相信如果拆殼  你件 "力泥" 低部 應該係 連住 圓形石底
頭像被屏蔽
有變大過 又縮小番? {:6_328:}

顏色"令"左  . . . 石頭濕水都"令"架啦
師兄,,我講左好多次,,朋友是從廟內請回來的!!!
師兄!!我幾時有話過縮小番??我只係講過有變大!!
不是連住 圓形石底就是假的!
就正如牌一樣,當然要裝入殻至可以万便帶上身 ,正如師兄粒力禮,唔裝殻,
事問又點帶,因為力禮係可以用蜜糖或雨水供養,力禮係會用好慢係速度生長,
所以不能裝入防水殻,而底部縭實係怕會掉落,現時有得供請的佛寺,都裝入
鋼殻方便供請立刻配帶,
係某個論壇上有位師兄將力泥拆開..是連住 圓形石底..說是假的..最後俾人屌7!師兄你有咩理據證實連住 圓形石底就是假的??
頭像被屏蔽
ahmomo02 發表於 24-6-2012 16:17
師兄!!我幾時有話過縮小番??我只係講過有變大!!

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12584&page=2#pid199675
師兄..我這粒力泥供之前同供之後都相差很大,,是有變大過的..顏色方面是變"令"了..至於變色及起彩方面不會改變我是不太清楚..
那請問師兄還有興趣嗎?

有變大過 . . .

我所以問之後縮小番?  咁囉?

有問題?

咩叫之前縮小番?師兄你講D野好奇怪