新會員登記
搜索
樓主: 小小球迷

[坤平] 龍婆沙礦2543白玉坤平

正~{:7_361:} 我宜家入門請咗2555版, 希望第時有緣請到2543/2546坤平啦!{:7_358:}
gracegem 發表於 17-6-2012 01:08
正~ 我宜家入門請咗2555版, 希望第時有緣請到2543/2546坤平啦!

我下一個目標係2530
小小球迷 發表於 17-6-2012 22:12
我下一個目標係2530

支持你~ 我都越來越鍾意LP Sakon, 好想儲齊師傅2530/2538/2543/2546/2555共五期大細模坤平
gracegem 發表於 17-6-2012 23:23
支持你~ 我都越來越鍾意LP Sakon, 好想儲齊師傅2530/2538/2543/2546/2555共五期大細模坤平{:1_1 ...

嘩,會大出血喎{:7_354:}
小小球迷 發表於 18-6-2012 00:06
嘩,會大出血喎

嗯...直頭會流血不止添....所以只限"想"囉...或夢中實現 嘻嘻
gracegem 發表於 18-6-2012 00:20
嗯...直頭會流血不止添....所以只限"想"囉...或夢中實現 嘻嘻 ...

追完沙礦再追佢師傅龍婆添...{:7_350:}
小小球迷 發表於 18-6-2012 00:21
追完沙礦再追佢師傅龍婆添...

嘩~呢個簡直係神級經典 市場最熱炒之一, 我呢d小小愛好/收藏者連發夢都無諗過....

係都你出手先啦~
gracegem 發表於 18-6-2012 00:29
嘩~呢個簡直係神級經典 市場最熱炒之一, 我呢d小小愛好/收藏者連發夢都無諗過....

係 ...

帶左2543我暫時都覺得好夠力,龍婆添既遲下有緣先{:7_350:}
gracegem 發表於 18-6-2012 00:29

係 ...

連平時有仇既同事同主動協助我,好足夠

不過同時工作亦大量增加,感覺好奇怪{:7_354:}