新會員登記
搜索
查看: 3517|回復: 22

新鋼殼寄到啦~~~~~~~~~~~~~

如果我話,隻新殼經過我朋友知道我最近帶爛左幾個殼之後,精心細選后,選左一隻最靚最完美的快遞俾我,但我一打開睇到。。。。。個有機玻璃又系裂左既。。。。大家會唔會覺得好搞笑???

天啊!我最近真系惹左咩業障啊?是但啦,頂住先,裂玻璃總好過冇玻璃,點Q知我頭先裝牌入去既時候,我個金花粉坤平佛又俾我唔小心整崩左個邊角。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。啊!!!!!我要顛了!!!!!!!!!
天意{:6_329:}
rambo23 發表於 10-6-2012 17:32
會唔會我同塊牌真系無緣啊!?

可能同有機玻璃無緣{:6_296:}
頭像被屏蔽
換到唔爛為止囉,依個可能係一個考驗
Mo_Wong 發表於 10-6-2012 18:39
換到唔爛為止囉,依個可能係一個考驗

要整防水銀,我就唔算仲會爛。
el8840696 發表於 10-6-2012 18:22
可能同有機玻璃無緣

成日換殼,好危險,我個牌今日崩左只角。
頭像被屏蔽
{:6_341:} 師兄 pm 話 我 知 邊度有得自行訂殼!
ZING 發表於 10-6-2012 20:00
師兄 pm 話 我 知 邊度有得自行訂殼!

唔系自己訂噶,系規範個D鋼殼,朋友幫我系廣州快遞過來噶。
嘩~塊399崩咗 聽到都又赤又痛....小心d溫柔d啦~師兄!! 你呢期咁"強"就唔好再左搞右搞d牌喇, 忍手啦!!!!