新會員登記
搜索
樓主: piggy915

喂, 周末你們有什麼節目?

頭像被屏蔽
你時間較自由工作量不會超重, 我猜你應該是 .... 和象神一樣  屎歡跳舞

舞蹈員
Mo_Wong 發表於 9-6-2012 19:03
男人老狗買咩玩具呀???岩岩先講完單身依家又話買左個玩具返屋企玩 ...

我正在玩, 玩上手才說吧, 不過這種玩具相信本壇好少男生玩 有都不會多
頭像被屏蔽
piggy915 發表於 9-6-2012 20:01
我正在玩, 玩上手才說吧, 不過這種玩具相信本壇好少男生玩 有都不會多

比D提示

1 Man plays, many people can enjoy
頭像被屏蔽
piggy915 發表於 9-6-2012 20:00
你時間較自由工作量不會超重, 我猜你應該是 .... 和象神一樣  屎歡跳舞

舞蹈員 ...

時間較自由工作量不會超重???點解咁講呢??
Mo_Wong 發表於 9-6-2012 21:29
時間較自由工作量不會超重???點解咁講呢??

you can come here so often

無時間 又怎樣上來貼文, 我就忙就可以好忙 project 趕的時候 囉

頭像被屏蔽
piggy915 發表於 9-6-2012 22:02
you can come here so often

無時間 又怎樣上來貼文, 我就忙就可以好忙 project 趕的時候 囉

因為我有heart law,我都係得閒就早收工,忙就忙到pk