新會員登記
搜索
查看: 1682|回復: 8

大家對女生適度化妝有什麼意見

我覺得, 如果有些日子, 面色不好又或者本身膚色較暗噁, 適度化妝能改變人家對你的觀感...

看看 example.

小姐, 我欠你錢嗎 ?  眼神 !!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

小姐, 你 3 年沒睡過覺嗎

登錄/註冊後可看大圖

口哨!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

如果不誇張的化妝, 讓人看起來精神和有自信, 不知大家意見如何?

評分

查看全部評分

第一個係神蹟
頭像被屏蔽
我鍾意化淡妝或暫素顏
我自己都覺得, 淡妝就好足夠, 因為少少的化妝, 是望上去精神d, 膚色平均d
依家好多女仔...幾層假眼睫毛+大眼仔, 超誇張, 簡直是易容術, 騙案{:7_348:}

不如問各位男生, 當你們見到自己女友的真身是咁樣(圖一化妝前), 你地會點?!
ar_ta 發表於 9-6-2012 00:20
我自己都覺得, 淡妝就好足夠, 因為少少的化妝, 是望上去精神d, 膚色平均d
依家好多女仔...幾層假眼睫毛+大 ...

依家經常會有騙案發生{:6_295:}

仲有放幾隻砵仔糕係胸部都係騙案一種{:6_293:}
羅拉 發表於 9-6-2012 14:08
依家經常會有騙案發生

仲有放幾隻砵仔糕係胸部都係騙案一種  ...

就好像 ...

http://www.unitehk.com/thread-12025-1-1.html
其實一個女仔, 精神系好重要既lor~
化妝唔好太過就ok噶拉
女仔總是想自己更靚(有些可能已經樣子不錯)更吸引(包括同性),尤其是有些重要約會或節日{:7_354:}
如果天生麗質我絕對同意淡妝已足夠,但若圖一小姐化淡妝相信變化不大{:7_356:}
水 mark mark