新會員登記
搜索
樓主: cow

2550 龍婆孔 菩堤崇笛 九金符

版主我相信你係公証既,請問你想點樣去證實呢面牌既真假,以還我一個公道!!!thx
袈裟質料跟真品有出入 符通見唔到有cord

評分

查看全部評分

其實呢個問題係隔尼狗xxxxx台都出現過,當個位人兄整爛個牌,個code只係藏係裡面,呢樣只係品相問題,個人認為單憑呢樣,不能夠入罪............版主,我只係討論,無心搞事,請見諒
九支符通 理論上最少有一支有cord. 好少機會有九支無支中 ,而且唔單止符通有問題, 袈裟都有問題 所以見義你回收

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 12-6-2012 17:43
九支符通 理論上最少有一支有cord. 好少機會有九支無支中 ,而且唔單止符通有問題, 袈裟都有問題 所以見義 ...

好的,明白了thx.......
亞特蘭提斯 發表於 12-6-2012 17:43
九支符通 理論上最少有一支有cord. 好少機會有九支無支中 ,而且唔單止符通有問題, 袈裟都有問題 所以見義 ...

版主,再請教......請問袈裟問題出在那裡
cow 發表於 12-6-2012 18:08
版主,再請教......請問袈裟問題出在那裡

質料 織工 厚薄 顏色 都跟本人所認識的九金符不同

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 12-6-2012 18:26
質料 織工 厚薄 顏色 都跟本人所認識的九金符不同

原來係甘,thx
其實拿尊聖物出來比其他師兄供請,最好就是post 一些比較清楚和沒有爭議的相片,咁樣先至比到人地信心,也比到我地安心,明白冇!{:6_297:}

評分

查看全部評分

一條龍 發表於 12-6-2012 23:34
其實拿尊聖物出來比其他師兄供請,最好就是post 一些比較清楚和沒有爭議的相片,咁樣先至比到人地信心,也 ...

哈哈 無錯 最緊要無爭議 放咩牌 做咩價 我唔理{:6_296:}

評分

查看全部評分