新會員登記
搜索
樓主: CSX5002

[求教] 新手··各位師兄幫下手·唔該

唔系话坤平系男仔带既多咩····
CSX5002 發表於 5-6-2012 22:26
之前都有成日有过香港···
但系依家上返工少好多 咯···

去我地呢到個拍賣區或者供請區睇睇囉,話唔定有好既發現呢!
CSX5002 發表於 5-6-2012 22:56
唔系话坤平系男仔带既多咩····

當然唔一定
CSX5002 發表於 5-6-2012 20:06
大陆實體店真系好多漏野··
問題我地五系實體店同淘寶請真系認真五知仲有乜辦法···
哎··宜家大陸真系 ...

新手我建議帶D唔好甘貴的牌,慢慢感受,慢慢瞭解。再逐步升級。。。
新手搵牌可以睇下我的此文:
http://www.unitehk.com/thread-9993-1-2.html
不過有D繁瑣。

坤平將軍同坤平佛唔同的。我建議你帶坤平佛。
大陸既牌店
人地话又五系所有都系漏野···
但系贵的离谱啊···
今日有个GG微博我····
一个九尾狐仙话要我3000····
九尾狐仙
我覺得國內牌鋪甚至淘寶都會有真品, 不過機會率幾多就真係唔知, 睇下好唔好彩! 我們無法確實聖物是否100%是真品, 如果真係唔放心, 那就不要幫襯! 等有機會來港先請~

正如之前師兄們所說, 找一些信譽好的牌鋪牌商, 心理上安心d! 對新手來說, 我建議請價錢實惠的牌, 因為~發現係假牌都無咁傷!

女性我建議帶南派也(女王佛), 平平地一尊也有功效架! 坤平佛也可助人緣及事業~
我经常去香港嘎,有没有师兄可以提供香港可信度比较高的请牌实体店地址或者电话啊,多谢~~~