新會員登記
搜索
樓主: kei225

失眠中

其實,師兄真系幸福,有時間盡孝,有時候湊仔。。。。。

我連到底邊個先真正算我自己既那些年。。。我都唔知。。。。也許,系佢吧,,,,佢而家系邊個城市。。。我亦都唔知。。。。
頭像被屏蔽

有緣千里能相會呀師兄,緣份既野話黎就黎,話走就走,你想捉都捉唔住,最緊要係唔好令自己後悔,劉德華套烈火戰車有句咁既對白,我可以快過風,但我追唔到時間,最重要係珍惜眼前人呀

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

{:6_327:}{:6_327:}
頭像被屏蔽
kei225 發表於 3-6-2012 16:20
同佢由細玩到大,識咗32年了,中一中秋佢第一次同人拍拖,我經歷咗最難過嘅中秋,之後失散過幾年中五暑期 ...

我同師兄你都差唔多,係結婚前一年遇返初戀情人........但當我決定左要結婚就冇再唸其他野了..
Mo_Wong 發表於 3-6-2012 17:53
我同師兄你都差唔多,係結婚前一年遇返初戀情人........但當我決定左要結婚就冇再唸其他野了.. ...

其實無特登去諗,或者真係一個回憶
頭像被屏蔽
kei225 發表於 3-6-2012 18:29
其實無特登去諗,或者真係一個回憶

回憶永遠都係最好既,可能當初比你得到過,但未能開花結果便會成為痛苦既回憶
將對方最好果面放入內心都未常唔係一件好事{:6_327:}
Mo_Wong 發表於 3-6-2012 18:46
回憶永遠都係最好既,可能當初比你得到過,但未能開花結果便會成為痛苦既回憶
將對方最好果面放入內心都未 ...

同意,做人或者總有呢D事才會懂得珍惜、成長
同佢由細玩到大,識咗32年了,中一中秋佢第一次同人拍拖,我經歷咗最難過嘅中秋,之後失散過幾年中五暑期 ...

基哥,永遠得不到的那些年總愛留戀,相信你識返番黎現實,間中想下懷緬都開心嘅

基哥,永遠得不到的那些年總愛留戀,相信你識返番黎現實,間中想下懷緬都開心嘅
kei225 發表於 3-6-2012 16:23
通常去到呢個時候應該問用咩聖物去鎖心(大家咪制呀)

呢樣要問阿嫂點樣鎖住你喇{:6_338:}