新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

6月6網飯局

師兄~歡迎參加! 投左票未??
我都係諗住....跟各位師兄姐學下野, 睇下有咩正野
回復

miumiu 發表於 4-6-2012 14:11
差不多所有前輩到齊!

我係後輩新手黎, 識多個師兄姐, 學下野嘛~
回復

我今次黎唔到喇,你地玩开心点吧!{:1_1:}
回復

SAM888888 發表於 5-6-2012 01:13
我今次黎唔到喇,你地玩开心点吧!

oh~~~
回復

下次有機會先-齊玩吧!先謝謝你!{:1_1:}:handshake
回復

<Deadline死線時間: 2012年6月5日下午3時>
請各位踴躍參加, 齊齊吹水

登錄/註冊後可看大圖

===============================================================
日期: 2012年6月6日(星期三)
時間: 7:30pm
地點: 太子某酒家(死線後pm告知確實名稱)

諮詢了部份師兄姐後, 考慮到有些師兄姐地點遙遠及遲收工, 所以是次聚會以交通方便為主, 因此於太子舉行, 敬希明白

登錄/註冊後可看大圖
!
================================================

報名名單
(1) kei225
(2) 亞特蘭提斯
(3) 大自然

(4) piggy915
(5) ar_ta
(6) voka
(7) hook282000
======================
待定~視乎收工時間
(1) el8840696
(2) 貓妖
(3) kit711
(4) 一條龍
(5) 古曼仔
(6) vph

回復

最新消息:sorry, 要工作,無法出席{:7_356:}{:7_356:}{:7_356:}
回復

一條龍 發表於 5-6-2012 11:56
最新消息:sorry, 要工作,無法出席

{:7_356:}{:7_356:}{:7_356:}
回復

{:6_330:}{:6_330:}{:6_330:}

{:7_359:}{:7_359:}仲有兩個鐘就到死線時間喇!!! 快d報名喇{:7_365:}{:7_365:}
回復

果日要返工 , 去唔到 !! {:6_321:}
回復