新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[已被供請] 一元起拍 LP Kam Bu 2554 必打百萬富翁 三符通版

你咪bid bid埋埋, 叫朋友一次過交收...
又或者, 寄去你朋友到, 再收集寄俾你...

師兄~又飛去邊呀?你份工成飛來飛去既
ar_ta 發表於 2-6-2012 17:19
你咪bid bid埋埋, 叫朋友一次過交收...
又或者, 寄去你朋友到, 再收集寄俾你...

都系翻左貴州,因為有D手尾要解決埋,等接手既人上來。

上次我走得太急啦,以為翻左廣州就唔洗再翻來,一廂情願啊{:6_310:}
rambo23 發表於 2-6-2012 17:42
都系翻左貴州,因為有D手尾要解決埋,等接手既人上來。

上次我走得太急啦,以為翻左廣州就唔洗再翻來, ...

你的工作是廣州<->貴州兩邊走架{:6_304:}
唔緊要喇~解決左就唔駛兩邊飛
ar_ta 發表於 2-6-2012 18:16
你的工作是廣州貴州兩邊走架
唔緊要喇~解決左就唔駛兩邊飛

我工作系做工程項目。公司系全國各地好多項目。之前我負責既系貴州黔南州下面一個縣城的項目。

之前申請調翻廣州已經獲批准了,我就飛左返去,點知接手既人要遲D先上到來,就又叫我翻來頂住先!~{:6_310:}
rambo23 發表於 2-6-2012 18:29
我工作系做工程項目。公司系全國各地好多項目。之前我負責既系貴州黔南州下面一個縣城的項目。

之前申請 ...

都係暫時者~好快又穩定番
ar_ta 發表於 2-6-2012 19:05
都係暫時者~好快又穩定番

哎,又冇牌系身了,好唔習慣啊!
rambo23 發表於 2-6-2012 19:07
哎,又冇牌系身了,好唔習慣啊!

我無牌, 鎖匙都有成抽符通....加上又有刺符(雖然無色), 但感覺已有好多野晌身, 所以無帶牌出街都無咩所謂

btw, 晌呢到吹水不太好咁
ar_ta 發表於 2-6-2012 19:11
我無牌, 鎖匙都有成抽符通....加上又有刺符(雖然無色), 但感覺已有好多野晌身, 所以無帶牌出街都無咩所謂 ...

{:6_313:}{:6_313:}
頭像被屏蔽
推高 138

168{:6_314:}