新會員登記
搜索
樓主: 羅賓漢

[建議] 洗板問題

頭像被屏蔽

哩D事留番管理員去理,在這衹想看吓佛牌識吓朋友.
多謝意見,會跟進
羅賓漢 發表於 2-6-2012 00:56
哩D事留番管理員去理,在這衹想看吓佛牌識吓朋友.

無錯無錯
頭像被屏蔽
特工小高 發表於 2-6-2012 00:56
多謝意見,會跟進

多謝各位大大大留意
羅賓漢 發表於 2-6-2012 00:58
多謝各位大大大留意

應該 !
對不起,各位師兄,本人有時過份洗板, sorry   但是我覺得如果衣個網站,多元化,多d人睇是一件好事.
我都知道這裡是佛牌網站 .sorry  我覺得現在還要吸引多d人來看,吸引多d有興趣的人一起說說佛牌,分享一下,是最好的. 大家都開心   我覺得最緊要衣度人流多多  大家都開心  sorry(我不太會說話)

對不起,各位師兄,本人如果有得罪,本人千萬個 sorry{:7_349:}{:7_349:}

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
wahtung 發表於 2-6-2012 04:37
對不起,各位師兄,本人有時過份洗板, sorry   但是我覺得如果衣個網站,多元化,多d人睇是一件好事.
我都知道 ...

師兄我同你既唸想都係一樣想帶多D吾同類型既主題同其他人分享以至吾好太單調集多元化同創新去吸引多D網友而現在最重要係搵到個平衡點大家一齊努力為凵un出一分力吧加油

評分

查看全部評分

wahtung 發表於 2-6-2012 04:37
我都知道 ...

你既做法都係為壇好,我地明白,會盡快解决 thx 努力
多謝意見,會盡快跟進
Mo_Wong 發表於 2-6-2012 07:51
師兄我同你既唸想都係一樣想帶多D吾同類型既主題同其他人分享以至吾好太單調集多元化同創新去吸引多D網友 ...

唔需要太過自責,大家都係為呢到好啫,多謝你地既支持!
其實多啲唔同既野,我都大力支持呀! 間中出一兩其實都係相當好既一件事~
不過如果一次過太多的話會變咗,左上角的圖片全部都冇晒佛牌,咁就好似唔係幾好睇咁,
我支持你繼續出POST呀!!!

評分

查看全部評分