新會員登記
搜索
樓主: kei225

想搞個板聚

ar_ta 發表於 2-6-2012 16:34
無問題~
基哥, 咁要唔要開新post count人數呀~
thx

但我唔識整個表
ar_ta 發表於 2-6-2012 16:54
拉姑~夜晚活動.....今次有冇得破例出呀??

之前睇到油尖旺﹐做完家務又九龍城{:6_319:}

幾點開始先得架{:6_304:}

又諗番上次雞煲事件{:6_337:}
kei225 發表於 2-6-2012 16:56
但我唔識整個表

唔~~不如....去既就投票, 每人一票, 可以count到幾多人去...
食咩...我晌openrice搵幾間....
除了泰菜, 都有其它的, 多個選擇..

唔介意的話, 我開帖, 而聯絡人就交俾你, 好嘛{:6_305:}
kei225 發表於 2-6-2012 16:56
但我唔識整個表

唔~~不如....去既就投票, 每人一票, 可以count到幾多人去...
除了泰菜, 都有其它的, 多個選擇..

唔介意的話, 我開帖, 請...聯絡人就交俾你, 好嘛{:6_305:}
羅拉 發表於 2-6-2012 16:58
之前睇到油尖旺﹐做完家務又九龍城

幾點開始先得架

我諗住...除了九龍城, 都會post下其它野, 等大家多個選擇
大約7點喇~食住等, 食住吹....

係呀~上次好開心, 其實深水步都幾方便
ar_ta 發表於 2-6-2012 17:00
除了泰菜,  ...

我無所謂㗎,最緊要有得去{:6_296:}
kei225 發表於 2-6-2012 17:36
我無所謂㗎,最緊要有得去

yeah~~ 我都係{:6_296:}
kei225 發表於 2-6-2012 17:36
我無所謂㗎,最緊要有得去

基哥, 我開左喇~
你睇下ok唔ok