新會員登記
搜索
樓主: kei225

想搞個板聚

好呀!
ar_ta 發表於 2-6-2012 12:28
為方便count人數, 煩請copy以下表格, 加名&加提議, 謝謝
====================================== ...

不如開個新既投票POST COUNT人數仲好啦!
ar_ta 發表於 2-6-2012 12:28
為方便count人數, 煩請copy以下表格, 加名&加提議, 謝謝
====================================== ...

{:6_327:}{:6_327:}
如無反對今劑去九龍城食泰菜,OK?
hook282000 發表於 2-6-2012 13:12
不如開個新既投票POST COUNT人數仲好啦!

好呀~
kei225 發表於 2-6-2012 16:03

無問題~
基哥, 咁要唔要開新post count人數呀~
thx

登錄/註冊後可看大圖

=================================================
<2012首個佛牌網聚~緣來吹水局

登錄/註冊後可看大圖
>
日期: 2012年6月6日(星期三)
地點: 九龍城泰國菜(邊間...會再待)

報名(如有錯漏, 請自行更改):
(1) kei225
(2) 亞特蘭提斯
(3) kit711
(4) 大自然
(5) piggy915
(6) ar_ta
(7) voka
(8) hook282000
(9)
(10)
(11)
(12)
======================
待定~視乎收工時間
(1) el8840696
(2) 貓妖

kei225 發表於 2-6-2012 16:03

乜食泰國菜呀{:7_345:}
ar_ta 發表於 2-6-2012 16:34
無問題~
基哥, 咁要唔要開新post count人數呀~
thx