新會員登記
搜索
樓主: kei225

想搞個板聚

其實會唔會知人數會好預d??
覺得人少某程度上選擇永遠比人多o既多...(不喜勿插......)
人多需要book枱等問題.........人少等位會快過人多(哩個係商業因素)
可能做開飲食業關係,
例如:如果多過6人以上, 火煱, 小菜會比較適合(大枱會比較多)

暫定6月6日,有興趣報名,地點、食乜請俾意見
報名先{:6_296:}
kei225 發表於 1-6-2012 22:01
暫定6月6日,有興趣報名,地點、食乜請俾意見

有得準時閃的話,我call你丫{:7_359:}
好多想食啊~~~~~~~~
打冷, 泰菜, 打邊邊, bbq, pizza, 中菜, 素菜..............
el8840696 發表於 1-6-2012 22:26
有得準時閃的話,我call你丫

Okok
推一推先{:6_296:}
為方便count人數, 煩請copy以下表格, 加名&加提議, 謝謝
=================================================
<2012首個佛牌網聚~緣來吹水局
>
日期: 2012年6月6日(星期三)
地點: (待定)
食咩: (歡迎提供, 並請在自己名後加建議)

報名(如有錯漏, 請自行更改):
(1) kei225
(2) 亞特蘭提斯
(3) kit711
(4) 大自然
(5) piggy915
(6) ar_ta (e.g.旺角潮樓,、上樓、九龍城泰菜、尖咀Fat Angelo's、深水步大排檔~強記, 愛文生etc)
(7) voka
(8) hook282000 <~ 權兄, 你去唔去架?!
(9)
(10)
(11)
(12)
======================
待定~視乎收工時間
(1) el8840696
(2) 貓妖

頭像被屏蔽
九龍城泰菜都好呀