新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

嘩哈哈哈哈 我番左好多2521-2539既舊崇笛

頭像被屏蔽
:call:比我報吓價啦老細收平D{:7_365:}
頭像被屏蔽

唔好啦惠一豬(株)草,放棄一個森林{:6_330:}

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 30-5-2012 20:11
哦! 無GA 原本 打算放係拍賣場一元起拍 點知昨晚有人話我D拍賣帖做假 吊那星 件野市場做緊$600 我一元起 ...

哎,理解你既心情。

因為我現實中好多朋友受我影響都對佛牌有興趣。所以都會幫身邊D朋友摞下牌,因為識得,賺DD,大概幾草水腳就俾朋友了。有次我幫我朋友搵尊幾舊水的牌,同一款摞左好幾尊。佢帶左唔錯,介紹佢既朋友都請翻一塊,問我仲有冇,我話有。。。

點Q知佢叫佢朋友加我QQ問,各個人完全唔識佛牌的,東問西問,一次問我個幾鐘。每晚問一次,問足足一個星期。。。又懷疑貴又懷疑假。。。又問包唔包郵。。。

PK,我最後實在忍唔住,我話你叫XX(中間各個朋友)上來摞啦,我送俾你得未,呃曬你都系幾舊。。。你當我做淘寶啊?呢件事情完全扼殺左有D牌多,放系網上出讓的念頭。。。

評分

查看全部評分

rambo23 發表於 30-5-2012 20:45
哎,理解你既心情。

因為我現實中好多朋友受我影響都對佛牌有興趣。所以都會幫身邊D朋友摞下牌,因為識 ...

d人真係諗得太多啦 開口埋口 拍賣區呢樣唔好個樣唔好 一唔高興就垃圾論壇以後無人會入來睇你 再唔係就狗口長不出象牙話unite係垃圾收集垃 睇見都火滾
亞特蘭提斯 發表於 30-5-2012 20:51
d人真係諗得太多啦 開口埋口 拍賣區呢樣唔好個樣唔好 一唔高興就垃圾論壇以後無人會入來睇你 再唔係就狗 ...

佛牌都系一分錢一分牌囖。畢竟有好大市場的需求系度。

100幾十的牌,就系甘上下,幾舊水的牌,又就系幾舊水的價。。。

咩先叫唔系垃圾收集站啊,收你千幾百,俾尊阿贊多親製,佢又信唔信啊?

我真系好怕D 么Q都唔識又俾淘寶毒害過D人來問我,仲要順手COPY張淘寶店的圖來問你,當場噴血。。。。
亞特蘭提斯 發表於 30-5-2012 20:51
d人真係諗得太多啦 開口埋口 拍賣區呢樣唔好個樣唔好 一唔高興就垃圾論壇以後無人會入來睇你 再唔係就狗 ...

淘寶真系害人不淺。

有次,又系搭上搭一個人加我Q問我。

順手彈張淘寶圖,噴三,因為淘寶好多時。圖系真的,郵寄牌俾你系假既。。。聽太多了。
我隨口就話睇圖論真假,唔系好負責任。。。

點Q知條粉腸講:你認唔認噶?
當場撻著阿叔把火:我就話,甘你甘信間店,你同個店主講下價,請左佢咯。。。

跟住佢話塊噴三值唔值8K幾。。。。。
我當時好興,因為塊牌品相麻麻,我話,8K?哈哈,我發左我張噴三俾佢睇,講埋幾錢請翻來。。。。

點知佢彈左句:你塊系流嘢。。。。邊有甘完美的。。。。我將你個圖發俾個店主睇了。。。

跟住我就拉黑了,正一白癡冇藥醫!

犯口業了今日,真系好憎D甘既人!

評分

查看全部評分

rambo23 發表於 30-5-2012 20:56
佛牌都系一分錢一分牌囖。畢竟有好大市場的需求系度。

100幾十的牌,就系甘上下,幾舊水的牌,又就系幾 ...

我估那狗口大既不滿意我容許會員指責格離台的不滿 因為指責他們不是的大部份是被ban人士 所以話我地係垃圾收集站 佢仲講過新牌係垃圾tim 無為晒時間去收咁話 段野我影晒相 洗都洗唔到 呢d狗人真係好合適係狗狗討論區做版主
亞特蘭提斯 發表於 30-5-2012 21:07
我估那狗口大既不滿意我容許會員指責格離台的不滿 因為指責他們不是的大部份是被ban人士 所以話我地係垃 ...

我冇被BAN我都好少去隔離啦。公道自在人心!

哈哈,新牌垃圾!搞笑~甘我問下佢啦,點解有D新牌唔會平,又點解有D老牌又唔會貴?

正一誤導新人!
頭像被屏蔽
rambo23 發表於 30-5-2012 21:09

哈哈,新牌垃圾!搞笑~甘我問下佢啦,點解有D新牌唔會平, ...

兩位師兄
rambo23 發表於 30-5-2012 21:09

哈哈,新牌垃圾!搞笑~甘我問下佢啦,點解有D新牌唔會平, ...

師兄 比人吹百幾次 咩都洗晒腦啦