新會員登記
搜索
樓主: voka

[佛壇] 膽粗粗, post下先, 家中小壇成長篇 :)

火.. [複製鏈接]
voka 發表於 29-5-2012 18:33
如果屋企人唔反對o既話, 我都想個壇靚靚仔仔

每個月一兩件咁就唔多覺眼
voka 發表於 29-5-2012 18:21
慢慢執下就有位架喇

已經執到無得執, 唔可以向高發展, 因為塊板承托唔到

你仲有咁多位, 可以愈來愈熱鬧
voka 發表於 29-5-2012 18:30
謝謝師兄, 有左佢地, 好似多左份安全感, 佢地放得好, 我都會開心
等你呀師兄, 到時快d post上黎 ...

一定一定,我系廣州都成日系個兄弟屋企,坐系佢個佛壇前面。真系個種安定感,系無法用文字系表述的。
voka 發表於 29-5-2012 18:26
依家等緊, ok左, 我就可以帶埋我大佬(魯士)返屋企喇

供洋酒

等緊邊位魯史大佬先{:6_338:}
羅拉 發表於 29-5-2012 18:38
每個月一兩件咁就唔多覺眼

依家放左向廳.....行開行埋都會望到, 等佢覺得順眼左先{:6_293:}
ar_ta 發表於 29-5-2012 18:39
已經執到無得執, 唔可以向高發展, 因為塊板承托唔到

你仲有咁多位, 可以愈來愈熱鬧 ...

向高唔得, 橫向............{:6_304:}
rambo23 發表於 29-5-2012 18:40
一定一定,我系廣州都成日系個兄弟屋企,坐系佢個佛壇前面。真系個種安定感,系無法用文字系表述的。 ...

{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
voka 發表於 29-5-2012 18:51
依家放左向廳.....行開行埋都會望到, 等佢覺得順眼左先

我都係咁,請d細細件先,再睇順眼就大大件咁請{:6_295:}
el8840696 發表於 29-5-2012 18:49
供洋酒

等緊邊位魯史大佬先

哈哈, 開頭得佢一個好寂莫嘛, 咪放枝酒版仔陪下囉{:6_296:}
魯士拿洛{:6_296:}