新會員登記
搜索
樓主: rambo23

最近大家甘多人分享自己隻寵物,我都分享我既松鼠9.。。。

快D睇下啦,我當時喊左成晚。。。。。{:6_310:}{:6_310:}
羅拉 發表於 30-5-2012 15:44
絕對認同 有時嬲佢哋﹐佢哋就扮可愛氹你

電影《忠犬八公的故事》,強烈推薦!
rambo23 發表於 30-5-2012 20:05

好! 我踢完波番黎先DL再睇

去踢波先~遲D再傾~~
小小球迷 發表於 30-5-2012 17:20
要慢慢教,佢地的確係同小朋友一樣

如果下次你發現佢想去大/小便時,捉佢去應去既地方柯

我都有睇過書﹐都知佢哋有情緒病同神經質﹐所以都冇怪佢哋。

哥哥一歲前曾經比人養過一段日子,個時仲未識佢爸爸﹐一歲後就由我照顧﹐個時佢好驚我﹐無論任何人出街佢一定嘈到拆天﹐對佢嚟講BB階段佢經常比人嚇﹐所以長大後有小小聲都好驚。依家我儘量教佢新野佢都好叻﹐每次都有獎勵零食。

妹妹一時時聽話。
小小球迷 發表於 30-5-2012 17:21
我養寵物宗旨係,我係大你係細

你唔可以惡過我,而且要獎罰分明

開始我都有依個宗旨﹐慢慢比佢哋可憐樣,征服咗
rambo23 發表於 30-5-2012 17:56
賴腳趾同下面。。。。。。。。。。。。。。。。。下面系指邊度??

尿尿地方
小小球迷 發表於 30-5-2012 20:11
好! 我踢完波番黎先DL再睇

去踢波先~遲D再傾~~

幾時踢翻場{:6_326:}

你系話佢鍾意賴你腳趾,同埋賴佢自己下面啊~~嚇得我啊!

狗仔系甘噶啦,嗜好來噶!{:6_329:}
rambo23 發表於 1-6-2012 09:05
你系話佢鍾意賴你腳趾,同埋賴佢自己下面啊~~嚇得我啊!

狗仔系甘噶啦,嗜好來噶! ...

賴完再賴我手手腳腳我接受唔到﹐覺得好dirty
rambo23 發表於 30-5-2012 20:05

所有關於狗狗片我唔敢再睇﹐次次都喊到收唔到聲{:6_308:}