新會員登記
搜索
樓主: rambo23

最近大家甘多人分享自己隻寵物,我都分享我既松鼠9.。。。

系甘噶啦,養得耐一定系妹仔大過主人婆。
rambo23 發表於 30-5-2012 14:19
系甘噶啦,養得耐一定系妹仔大過主人婆。

絕對認同{:6_328:} 有時嬲佢哋﹐佢哋就扮可愛氹你{:6_316:}
羅拉 發表於 30-5-2012 15:44
絕對認同 有時嬲佢哋﹐佢哋就扮可愛氹你

所以,無論幾歲的狗都系一個聰明的小朋友。。。。。。
rambo23 發表於 30-5-2012 15:56
所以,無論幾歲的狗都系一個聰明的小朋友。。。。。。

為咗得到想要既野﹐佢哋會諗儘辦法對付我哋{:6_295:}
羅拉 發表於 30-5-2012 16:16
為咗得到想要既野﹐佢哋會諗儘辦法對付我哋

你兩隻狗狗會唔會成日用條利賴你啊~
rambo23 發表於 30-5-2012 16:23
你兩隻狗狗會唔會成日用條利賴你啊~

勁鐘意呀{:6_298:}
但我好怕﹐尤其佢賴完腳指同下面{:6_322:}
你個隻狗狗呢?
羅拉 發表於 30-5-2012 13:07
已經日日陪住佢哋﹐街都少出﹐出耐d又賴屎賴尿係正大門﹐一入屋踩中
...

要慢慢教,佢地的確係同小朋友一樣

如果下次你發現佢想去大/小便時,捉佢去應去既地方柯

柯完之後讚下佢/比野佢食當獎勵,日子長左佢自然會慣

如果佢平時唔係柯係門口,但自從你小左係屋企先變成咁

好可能係情緒病..
我養寵物宗旨係,我係大你係細

你唔可以惡過我,而且要獎罰分明

羅拉 發表於 30-5-2012 16:57
勁鐘意呀
但我好怕﹐尤其佢賴完腳指同下面
你個隻狗狗呢? ...

賴腳趾同下面。。。。。。。。。。。。。。。。。下面系指邊度??

都系勁鍾意賴我。。。。。。。。。
小小球迷 發表於 30-5-2012 17:20
要慢慢教,佢地的確係同小朋友一樣

如果下次你發現佢想去大/小便時,捉佢去應去既地方柯

哎,以前冇經驗,唔識教啊。