新會員登記
搜索
樓主: rambo23

最近大家甘多人分享自己隻寵物,我都分享我既松鼠9.。。。

如果有屋企人/工人姐姐幫手﹐我會考慮﹐但我屋企人更寵我d狗
佢一定係嬲左你{:7_350:}

快D陪佢多D啦~~
羅拉 發表於 30-5-2012 11:56
如果有屋企人/工人姐姐幫手﹐我會考慮﹐但我屋企人更寵我d狗

一樣一樣,經常我媽都為左佢呼喝我!{:6_319:}
rambo23 發表於 30-5-2012 12:00
一樣一樣,經常我媽都為左佢呼喝我!

每次我同爸爸媽媽講﹐佢哋唔聽話我打佢哋…結果我比人鬧番轉頭{:6_309:}
老人家話佢哋係小朋友唔好打﹐打親佢哋﹐但冇人會問原因{:6_311:}

最過份係兩位老人家會扮手震跌d薯片﹐忌廉包…吹BB
羅拉 發表於 30-5-2012 12:11
每次我同爸爸媽媽講﹐佢哋唔聽話我打佢哋…結果我比人鬧番轉頭
老人家話佢哋係小朋友唔好打﹐ ...

可惜系以前佢細既時候,我冇咩養狗經驗,唔識教。。。。
rambo23 發表於 30-5-2012 12:22
可惜系以前佢細既時候,我冇咩養狗經驗,唔識教。。。。

其實你飯個狗狗已經算乖﹐我個隻一早當自己係人…
羅拉 發表於 30-5-2012 12:37
其實你飯個狗狗已經算乖﹐我個隻一早當自己係人…

唔當自己系人既狗,唔系一隻好狗{:6_296:}{:6_296:}
rambo23 發表於 30-5-2012 13:01
唔當自己系人既狗,唔系一隻好狗

佢係主人多過我似主人
我每日服侍佢哋真係做到似狗
小小球迷 發表於 30-5-2012 11:59
佢一定係嬲左你

快D陪佢多D啦~~

已經日日陪住佢哋﹐街都少出﹐出耐d又賴屎賴尿係正大門﹐一入屋踩中{:6_311:}