新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[魯士] 分享 龍婆靚 2555 魯士布周供奉型

師兄~你最近桃花旺, 咁多選擇, 應該好快可以安定
hook282000 發表於 29-5-2012 15:18
食、睇、瞓
冇咩特別野攪呀,純粹休息下.....

權兄你真的享受人生, 成日去旅行, 好羨慕
ar_ta 發表於 29-5-2012 17:53
師兄~你最近桃花旺, 咁多選擇, 應該好快可以安定

安定系指生活上囖,唔系感情方面。。。。。

而且,唔系甘想旺桃花啊。。。。。。。。。。。。。。。旺事業得唔得啊?{:6_307:}
rambo23 發表於 29-5-2012 17:55
安定系指生活上囖,唔系感情方面。。。。。

而且,唔系甘想旺桃花啊。。。。。。。。。。。。。。。旺事 ...

可能有了感情, 你就會積極製造安定
其實桃花不用多, 一個真的就夠了

一步步黎喇~我以前主力求姻緣(始終女性去到一把年紀, 都係首要問題), 成願了, 依家就積極求事業....我無咩大志, 但求事業安安定定, 無病無傷hea完又一日, 哈哈

或許你依家專注求事業, 男人有事業, 不愁無女來
ar_ta 發表於 29-5-2012 18:04
可能有了感情, 你就會積極製造安定
其實桃花不用多, 一個真的就夠了

師姐可謂洞悉人生,分析得好正確啊。

所以我唔急,你講既亦都系身邊好多朋友既意見。

其實事業還算OK吧,關鍵太忙了。又經常走南闖北南征北戰。好難安定囖,生活上又系,感情上更加系。你成個冇鳥飛陀甘神龍見首不見尾,邊個女仔願意同你拍拖?

呵呵,而家物質社會。有一定事業基礎,好多問題都相對比較好解決。
好多嘢,命中註定。冇必要過分強求。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 18:21
師姐可謂洞悉人生,分析得好正確啊。

所以我唔急,你講既亦都系身邊好多朋友既意見。

如果個女仔是成熟識諗兼不痴身的話, 你為生活而東奔西走, 佢就不會介意的
我之前話識個上海女仔, 佢咪又係每2,3個月飛來香港做野2星期, 我有朋友, 女的是空姐, 男的是消防員, 有時夾唔岩, 一個月見面的日子真的很少~
男男女女都會為工作而奔走, 現實生活就是如此! 緣份來到, 你的另一半一定會體諒的~
ar_ta 發表於 29-5-2012 18:37
如果個女仔是成熟識諗兼不痴身的話, 你為生活而東奔西走, 佢就不會介意的
我之前話識個上海女仔, 佢咪又 ...

哎,可能緣分未到呱。成熟認識全面分析考慮既女仔,真系少之又少。。。。。

只可以退而求之搵個年紀細D既,,,年紀細一定鍾意癡身噶啦,哎哎哎。{:6_308:}
rambo23 發表於 29-5-2012 18:42
哎,可能緣分未到呱。成熟認識全面分析考慮既女仔,真系少之又少。。。。。

只可以退而求之搵個年紀細D ...

退而求之搵個年紀細D <~ 你之前搵年紀大架{:6_304:}
如果有一定的人生經驗, 年紀輕輕都可以好成熟

師兄~相信你一定找到的!!
ar_ta 發表於 29-5-2012 18:45
退而求之搵個年紀細D

我都三張有凸了,搵個26,7既,思想成熟既,系好都已經名花有主啦。只可以搵D 20出頭咯。。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 18:47
我都三張有凸了,搵個26,7既,思想成熟既,系好都已經名花有主啦。只可以搵D 20出頭咯。。。。 ...

在國內, 女生實在太早結婚了...{:6_318:}