新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[魯士] 分享 龍婆靚 2555 魯士布周供奉型

kei225 發表於 29-5-2012 02:53
咁即係你女友發功令其他女孩子入唔到手啫

咁應該帶個女友自身牌!

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 29-5-2012 02:51
原來又係妖言 原來驗屍咁驗又係做大show 去商場入貨咪去商場囉 講到咁Q偉大 。我宜家明白晒啦 多謝師兄解答 ...

百佳夠話自己去晒全世界揀最好既野比你啦! 佢嗰啲橙同街市嗰啲咪又係一樣!!!
仲有就係百佳成日吹噓到自己點好點好,到頭來咪又係賣過期食品........{:6_340:}

評分

查看全部評分

kei225 發表於 29-5-2012 02:53
咁即係你女友發功令其他女孩子入唔到手啫

鬼咩,機乎日日都要接佢收工,有女都約唔到啦~{:6_328:}
hook282000 發表於 29-5-2012 02:58
鬼咩,機乎日日都要接佢收工,有女都約唔到啦~

佢有上unite 你就pk 咁講佢壞話 哈哈
very good..........................................
亞特蘭提斯 發表於 29-5-2012 02:55
咁應該帶個女友自身牌!

女友locket!?
如果要帶就好慘囉,連少少私人時間都冇埋..........{:7_363:}
亞特蘭提斯 發表於 29-5-2012 03:00
佢有上unite 你就pk 咁講佢壞話 哈哈

佢冇上既,所以我好放心!
我個facebook已經被攻陷了......呢到係我唯一既私人空間!{:7_352:}
hook282000 發表於 29-5-2012 03:00
女友locket!?
如果要帶就好慘囉,連少少私人時間都冇埋..........

提升愛情運 和合哦 好多人都想要的 哈哈
亞特蘭提斯 發表於 29-5-2012 03:03
提升愛情運 和合哦 好多人都想要的 哈哈

我係浪子.......我需要自由多啲......