新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[符管] 2538年LP SAKON師傅的第二期金符管坤平佛

rambo23 發表於 28-6-2017 10:40
街價翻了一倍有多。總之以前D人搵唔到,而家我要的話,到我手俾以前,翻了一番。 ...

Rambo兄, 龍婆沙礦的不要追了, 要開始追 龍婆添囉
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 29-6-2017 10:24
Rambo兄, 龍婆沙礦的不要追了, 要開始追 龍婆添囉

正有此意,但最近無論乜熱門坤平都成為左爭論的焦點啊~
回復 贊好 反對

謝謝分享
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 29-6-2017 20:02
正有此意,但最近無論乜熱門坤平都成為左爭論的焦點啊~

近年坤平來來去去都係派更也最受爭論啫, 無計, 短期升幅驚人, 跟住引發各大寺各師父出坤平的熱潮, 坤平吾成焦點就有鬼了

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 4-7-2017 14:10
近年坤平來來去去都係派更也最受爭論啫, 無計, 短期升幅驚人, 跟住引發各大寺各師父出坤平的熱潮, 坤平吾 ...

所以有D實力又想請坤平既,我都系推薦搵龍婆砂礦。
但我自己就唔追了,點追得掂啊,塊塊都成皮嘢。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
rambo23 發表於 4-7-2017 14:27
但我自己就唔追了,點追得掂啊,塊塊都成皮嘢。 ...

師兄,沙礦2530坤平金符管,都要4萬銖。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
rambo23 發表於 4-7-2017 14:27
但我自己就唔追了,點追得掂啊,塊塊都成皮嘢。 ...

lp tim 七龍佛都係4 萬銖左右。
回復 贊好 反對

schiu88 發表於 4-7-2017 15:55
師兄,沙礦2530坤平金符管,都要4萬銖。

我知道啊,我系比較buy龍婆砂礦的,因為剛學帶佛牌就一直帶師傅的牌,坤平,自身等等。
LP SAKON的聖物給我帶來了轉折點,所以一直都在帶在追、亦都推介俾好多朋友。
2012年收2530好多塊,可惜自己冇留,後悔。
回復 贊好 反對

schiu88 發表於 4-7-2017 16:12
lp tim 七龍佛都係4 萬銖左右。

帶得龍普添肯定想求坤平~
回復 贊好 反對

谢谢分享
回復 贊好 反對