新會員登記
搜索
查看: 14868|回復: 132

[其他/冠蘭] 肥仔熙的收藏集

火.. [複製鏈接]
打頭陣的係我最愛但又成日放係屋企的蝴蝶(因為太重)
古巴傑士納2549雙飛蝴蝶
古巴吉士納雙飛蝴蝶2549(正).JPG 古巴吉士納雙飛蝴蝶2549(背).JPG

評分

查看全部評分

LP Kloy 2553 符管 ( 正 ).JPG LP Kloy 2553 符管 ( 背 ).JPG LP Kloy 2553 符管 ( 側 ).JPG

龍婆kloy符管
回復 贊好 1 反對 0

LP Kam Bu 90歲生日法會 必打百萬富翁 九符通 特別版.JPG

龍婆Kam Bu 2554 九符管必打

評分

查看全部評分

LP Kam Bu 90歲生日法會 必打百萬富翁 三色符通 特別版.JPG
龍婆Kam Bu 2554 三色符管必打

LP Kambu 2554 藥師佛.JPG

龍婆Kma Bu 2554 藥師佛
LP KEY 象神 ( 盒 ).JPG LP KEY 象神 ( 正 ).JPG LP KEY 象神 ( 背 ).JPG

龍婆KEY 小象神
LP坤 2553 鐲1.JPG LP坤 2553 鐲2.JPG LP坤 2553 鐲3.JPG

龍婆坤手鐲
LP浸蘭 2552 士嘩LEE ( 正 ).JPG LP浸蘭 2552 士嘩LEE ( 背 ).JPG

龍婆浸蘭 2552 士華lee
LP笨 尾班拍 2543 象牙1.JPG LP笨 尾班拍 2543 象牙2.JPG LP笨 尾班拍 2543 象牙3.JPG

屈班柏 2543 象牙扮虎牙(不過之後有人證實佢都唔係真象骨),有人可以話我知係咩質地嗎?
LP實惠 招財擋險水龍 手扼2553.JPG

一位師兄結緣禮物,LP實惠招財擋險水龍手扼2553