新會員登記
搜索
樓主: 二個人

拜求AC(路史)明地址

比個牌我,幫你全家祈福仲實際

評分

查看全部評分

小木蘭 發表於 25-5-2012 22:42
比個牌我,幫你全家祈福仲實際

祈福黨!;P
二個人 發表於 25-5-2012 22:09
已經叫人做緊
比D時間

師兄, 你好無聊呀
二個人 發表於 25-5-2012 22:09
已經叫人做緊
比D時間

如有意出帖製造話題生事或玩野,你會好快消失!复制搜索

复制搜索
<你聽到未?>{:6_297:}

評分

查看全部評分

一條龍 發表於 26-5-2012 10:54
如有意出帖製造話題生事或玩野,你會好快消失!复制搜索

有D人成日意為開個新AC入來就無人知佢係邊個 我一晚都唔洗佢姓咩名咩住係邊 連近照都有埋 你咪比佢囉 ............................................................

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 26-5-2012 12:38
有D人成日意為開個新AC入來就無人知佢係邊個 我一晚都唔洗佢姓咩名咩住係邊 連近照都有埋 你咪比佢囉 ... ...

如果搵到我住址你真系好勁
亞特蘭提斯 發表於 26-5-2012 12:38
有D人成日意為開個新AC入來就無人知佢係邊個 我一晚都唔洗佢姓咩名咩住係邊 連近照都有埋 你咪比佢囉 ... ...

不如試下起我底呢?
二個人 發表於 26-5-2012 13:12
不如試下起我底呢?

你系唔系想挑戰下我的忍耐力,定還是想上平果日報,做下新聞人物亞?复制搜索

复制搜索
<我同你講緊野亞>{:6_297:}

評分

查看全部評分

二個人 發表於 26-5-2012 13:12
不如試下起我底呢?

二個人兄,你系邊个,我大概都知!我見過你!班馬老千年代,唔鍾意佢概前人,味來來去去個d人,你何必故弄玄虛?黎呢度玩概,都系-d志同道合概人,如閣下系要攪攪震概,我相信Unite真系唔適合你玩!畢竟呢度唔糸vv个d垃圾論塇,唔會-人分演多角,好似精神分裂咁,日小夜小,重有咁様會影响到其他會員!影响到論塇概正常發展! 從前个套玩野吹死人策略,已經過時喇,亦唔適合用系呢度,而家乜都講求實質證據!最後想講,概然師兄認識我,亦應知我系乜人,当日班廢柴點小我,又話鬥法,放鬼勾魂又盛,,最後乜野下埸?你亦應知道,小弟現奉勸閣下唔好做d過界概事!我講佐咁多!希望你真系會明白!{:1_1:}:handshake

評分

查看全部評分