新會員登記
搜索
樓主: 二個人

拜求AC(路史)明地址

仲有....."找到108個魯史"
笑屎左
二個人 發表於 25-5-2012 13:12
聽講呢條友同偷骨佬同黑白老千好老棚

聽講呢條友同偷骨佬同黑白老千好老棚?咁就肯定好人有限!

二個人兄,你知咁多野,我估你都系黑白老千,偷骨年代概人,只要遵守板規,歡迎黎呢度-齊玩!{:1_1:}:handshake

SAM888888 發表於 25-5-2012 16:34
聽講呢條友同偷骨佬同黑白老千好老棚?咁就肯定好人有限!

二個人兄,你知咁多野,我估你都系 ...

百拜多謝SAM哥
好彩本網有SAM哥你呢位法力高強的大佬系到座鎮
請問魯士聖物可否在此網分享呢?
如魯士威
二個人 發表於 25-5-2012 17:39
百拜多謝SAM哥

如魯士威??
唔明白!請講清楚d!{:1_1:}
二個人 發表於 25-5-2012 17:39
百拜多謝SAM哥

你在說什麼,為何特意問(魯士聖物可否在此網分享),什麼<如魯士威> , 如你想玩野,出句聲{:6_297:}
一條龍 發表於 25-5-2012 17:53
你在說什麼,為何特意問(魯士聖物可否在此網分享),什麼 , 如你想玩野,出句聲 ...

難得魯士威自身牌
二個人 發表於 25-5-2012 18:03
難得魯士威自身牌

如果你有咪攞出嚟分享下呀,的諗呢到好多人都未見過。
難得魯士威自身牌

等緊你分享亞{:6_297:}
難得魯士威自身牌

二個人兄,小弟呢頭至好禮貌咁,請你唔好玩野,遵守板規,你呢頭就黎踩埸咁,想點呀?

如我地誤会你概,請解譯清楚!{:1_1:}

重有我概法力就一d都唔高強,只系從來只行正道,所以上面班老細照住我!先会百打百勝!有d師兄唔知點解學黎學去倒系咁,d野又唔得,又用唔到,就要自己檢討下喇!{:1_1:}:handshake

一條龍 發表於 25-5-2012 19:05
等緊你分享亞

已經叫人做緊
比D時間