新會員登記
搜索
樓主: dec

[崇笛] 泰國純廟之旅 (1)

不是『哈奴曼』咩?(因為我見佢個佛相幾有勢。。。所以)~我真學識淺薄~。。。咁係咪『魯士』其中一個化身呀? 咁有乜功能呢?would u tell .....thx !
dec 發表於 22-5-2012 00:38
would u tell me ....what's mean >.......thx !!

** i want to know more ....thx a lot !! **

左上角個粒MA 唔通我搞錯左?
亞特蘭提斯 發表於 22-5-2012 00:39

師兄, 我有99.99%把握你冇睇錯!{:6_327:}
龜龜 發表於 22-5-2012 00:42
師兄, 我有99.99%把握你冇睇錯!

寶刀未老
睇嚟玩得好開心咁喎~{:6_338:}
亞特蘭提斯 發表於 22-5-2012 00:39

我深信師兄冇記錯{:7_364:}
dec 發表於 22-5-2012 00:39
不是『哈奴曼』咩?(因為我見佢個佛相幾有勢。。。所以)~我真學識淺薄~。。。咁係咪『魯士』其中一個化 ...

請按我

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 22-5-2012 00:22
LP Jom 柏乃乃7龍佛

師兄,對晒! {:6_316:} 請睇我 "頭像"

毗濕奴神騎鷹神捉水龍!{:6_316:}  背後 七龍佛
Pra Narai Song Krut Payanak Lp Jom Wat Pah Ban Don Koo.jpg

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
el8840696 發表於 22-5-2012 00:12
點解唔係廟入面個供請檔度請o既

{:6_304:} 對喔!

這檔是寺廟的!
我下個月都去泰國,會預兩曰入廟