新會員登記
搜索
樓主: 棒棒糖

[求教] 唔知蝴蝶牌可唔可以幫到我?

kei225 發表於 20-5-2012 23:05
Ta姐,妳好長氣呀

晌手機出post, click左幾次都係無load到, 以為出唔到, 點知....
棒棒糖 發表於 20-5-2012 22:56
c兄,可能你沒有睇前面既留言啦...落花有意,流水無情啊...
我努力過,盡力過,他都系當我“玻璃”咋...
...

如果你盡晒力去補救呢段感情,而對方亦都無咩表示

我勸你放手
ar_ta 發表於 20-5-2012 23:07
晌手機出post, click左幾次都係無load到, 以為出唔到, 點知....

你打字太快部機跟唔上呀{:7_364:}
棒棒糖 發表於 20-5-2012 22:56
c兄,可能你沒有睇前面既留言啦...落花有意,流水無情啊...
我努力過,盡力過,他都系當我“玻璃”咋...
...

係囉.....其實你自己都明....神女有心, 襄王無夢

你又試過盡力, 都係冇結果

係時候放下喇......俾多d機會自己啦{:7_365:}
棒棒糖 發表於 20-5-2012 14:41
我都认同你呢句:命裡有時終需有,命裡無時莫強求...
因素有好多,而且已經成事實...
盡過力,但他唔領情 ...

有心一齊過, 好難會唔記得, 除非有老退化啦,
如果佢無心同妳一齊, 先會唔記得妳,
暫時讓時間過去, 變用一個回憶會更好,
祝妳每天開心愉快!!
既然有緣黎到Unite, 有空多來逛逛啊
頭像被屏蔽
落花有意隨流水,流水無心戀落花!
但總有日會遇到惜花人的
頭像被屏蔽
棒棒糖 發表於 20-5-2012 20:50
最起碼盡左力,將來唔會後悔...

為何還要執著呢,妳碼盡左力,就代表唔會後悔嗎
執迷不悔,當前,該學懂放下啦,
kei225 發表於 20-5-2012 22:45
努力呀,事情總會過

謝謝................