新會員登記
搜索
樓主: 棒棒糖

[求教] 唔知蝴蝶牌可唔可以幫到我?

知道,唔該西...
分析之後,結果可能都是一樣...悲哀...
頭像被屏蔽
{:6_295:} 不如直接講出來  你想點!{:6_295:}

鎖住佢個人  又鎖住佢個心 {:6_304:}
ZING 發表於 20-5-2012 11:43
不如直接講出來  你想點!

鎖住佢個人  又鎖住佢個心  ...

鎖得住就好了...
師姐, 明白你既傷心, 但既然人同心都留唔住, 就唔好挽強喇~
同埋....唔好信任何的吹噓, 有一定復合到的佛牌
頭像被屏蔽
棒棒糖 發表於 20-5-2012 11:44
鎖得住就好了...

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7740

{:6_304:} 自己諗諗!
棒棒糖 發表於 20-5-2012 11:42
知道,唔該西...
分析之後,結果可能都是一樣...悲哀...

命裡有時終需有,命裡無時莫強求...
首先諗下有咩負面嘅因素,點解要分開,
有信心可以解決到,先可以争取復合
有時争取都有50%成功,盡左力都唔得,
起碼都對得住自己啦
唔好咁唔開心啦
有緣的話2個人很自然便會走在一起.無緣的話就算做什麼如何盡力亦捉不緊的.我係後者,用8年想捉緊這段感情,但冇緣原來亦只是徒然
希望你能隨遇而安
ar_ta 發表於 20-5-2012 11:46
師姐, 明白你既傷心, 但既然人同心都留唔住, 就唔好挽強喇~
同埋....唔好信任何的吹噓, 有一定復合到的佛牌 ...

多謝你既關心同建議{:6_292:}現在唯有讓時間沖淡啦...
仲有,我會理性選擇佛牌既啦...
ZING 發表於 20-5-2012 11:46
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7740

自己諗諗!

好,諗緊,唔知師兄有乜高見呢?{:6_315:}
voka 發表於 20-5-2012 11:50
命裡有時終需有,命裡無時莫強求...
首先諗下有咩負面嘅因素,點解要分開,
有信心可以解決到,先可以争 ...

我都认同你呢句:命裡有時終需有,命裡無時莫強求...
因素有好多,而且已經成事實...
盡過力,但他唔領情...
他好快就走,都唔知即時翻又或者翻來還記唔記得我