新會員登記
搜索
樓主: 小小球迷

我家6歲肥貓

花鳥 發表於 21-5-2012 11:44
你個樣好 young,
唔似睇黑白僵屍個年代喎

我真係好YOUNG呀,後生過譚校長呀~
佢25歲,而我就18歲......
hook282000 發表於 21-5-2012 11:51
我真係好YOUNG呀,後生過譚校長呀~
佢25歲,而我就18歲......

你順便分享下點樣年年 keep 到 18 歲的心得呀 {:7_359:}
花鳥 發表於 21-5-2012 11:58
你順便分享下點樣年年 keep 到 18 歲的心得呀

好簡單啫.........
只要保持心境開朗,有咩事情發生都好,唔好諗太多~
開心或者唔開心既事情都好,感受過就要放下!
唔好留戀太長時間.....咁就可以保持年年18歲.......
最緊要就係,要對所有人和事都要"慈悲"
唔好成日都對一啲人或事情睇唔過眼,樣樣都投訴.......
如果妳能夠原諒別人所做的一切,心境自然好~
心境好,皮膚都靚啲......
hook282000 發表於 21-5-2012 12:08
好簡單啫.........
只要保持心境開朗,有咩事情發生都好,唔好諗太多~
開心或者唔開心既事情都好,感受過就 ...

哈哈, 就是咁簡單 {:7_345:}
花鳥 發表於 21-5-2012 12:18
哈哈, 就是咁簡單

妳覺得會好複雜咩?

登錄/註冊後可看大圖
新年有利士收{:7_350:}