新會員登記
搜索
樓主: 馬騮仔

[討論] [隔離台寸流流] D牌貴到無人有,可能多師兄睇所謂貴多幾錢重

認真你就輸了

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

買枝水都分到真假,好似我依d新手請牌都未識分真假..有時見到心水既牌都唔敢入去問,怕比人當

水魚咁{:6_332:}..慘在佛牌市場冇1個參考價..價錢任由賣家開..仲誇張過海鮮價
piggy915 發表於 20-5-2012 00:03
認真你就輸了

高登bro~
我不是高登人, 不過這話有他的道理

評分

查看全部評分

redline 發表於 19-5-2012 21:13
最值得一提係,走咗佬都比人寸,話呢度係垃圾収集站,但佢地唔記得,佢有好多牌都係問過我,如果佢話我垃圾,咁佢 ...

師兄你從隔離台走了?記憶中你地位頗高的
Zen 發表於 20-5-2012 02:35
師兄你從隔離台走了?記憶中你地位頗高的

惡人奸人當道,滿口仁義道德... 你要賣佛牌 ok! 但要跟佢地個價黎做囉~同地產佬沒分別,夾埋一齊抬高個價黎賣搵多d肉食!
redline 發表於 19-5-2012 21:13
最值得一提係,走咗佬都比人寸,話呢度係垃圾収集站,但佢地唔記得,佢有好多牌都係問過我,如果佢話我垃圾,咁佢 ...

我都來了~

哈哈,熱鬧了
我兩邊都有睇,但不明,有d咩係呢度好平,個邊好貴?  其實差不多,兩邊各有風格,都係讓我吸收聖物智識既地方!有d人係個邊求地址不成就開始玩嘢! 每面聖物出寺價都不同,有d重好貴,個位人兄,去完泰一敞後就明,如你真正跑廟,包車,機票,看下你到時d嘢係咩價。
個位人兄成日話d嘢幾百匹,去到泰睇真d!   喺泰國食個雞飯8蚊hkd咋,香港要45蚊,甘你又點睇!  d價又不知,你又呱呱叫!