新會員登記
搜索
樓主: ZING

[分享] 救命! 慘被追擊!

一條龍 發表於 16-5-2012 20:23
唔好講到我好似好神咁啦,味又系你所講咁上下,佢地班友叻得去邊鴉,三腳貓功夫,難登大雅之堂!复 ...

佢地成班乜主物主,講佛牌乜都唔識,寸人前左問右問,假牌真牌只係問人,之前問我野就好聲好氣,一反,封我IP係咁插,重大大聲叫我出聲,封IP點出聲呀?哈.只覺得呢班人不知所謂!

評分

查看全部評分

師兄~我都曾經有咁既遭遇....
話說上年有人問復合, 佢地講到d陰牌幾勁, 點d陰牌復合一定得........
我就回覆, 以我自己及朋友的經歷, 無一個復合到......
點知....就連環俾不同的人回覆罵我, 話我d牌唔掂咪唔得, 我自己問題供得唔好, 又話唔得就唔好分享.....
所以我都無咩晌果邊講野了.....

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 17-5-2012 11:12
師兄~我都曾經有咁既遭遇....
話說上年有人問復合, 佢地講到d陰牌幾勁, 點d陰牌復合一定得........
我就回 ...

如果上天註定兩個人有緣,我相信不用佛牌幫助也能復合

再者陰牌可能會令你地真係復合,但會否因陰牌的力量而影響對象的思想才能成事

姻緣既野,我覺得一切隨緣啦

評分

查看全部評分

redline 發表於 17-5-2012 11:02
佢地成班乜主物主,講佛牌乜都唔識,寸人前左問右問,假牌真牌只係問人,之前問我野就好聲好氣,一反,封我IP係 ...

兄弟,大家心照啦!佢地d手法,只可用低b來型容,不值一提{:6_295:}复制搜索

复制搜索
還有:班乜主物主,以為自己系救世主,其實連地主見到佢地,都唔比佢地入屋啦!{:6_299:}

還有:人地唔識佛牌唔可以怪人地,幼稚園 K1班系咁上下啦!{:6_326:}

評分

查看全部評分

由其是佢地個水區新版主,之前我重幫過佢睇一個L P錠必打,指明係假兼敎咪佢睇,佢為咗做版主,係咁咬我,不知所謂到呢.......但見佢去易哥度要請牌,我心又涼哂!
小小球迷 發表於 17-5-2012 11:19
如果上天註定兩個人有緣,我相信不用佛牌幫助也能復合

再者陰牌可能會令你地真係復合,但會否因陰牌的力量 ...

我都有講復合要隨緣, 陰牌幫唔到....
最後咪慘被人連環{:6_299:}{:6_301:}

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 17-5-2012 11:24
最後咪慘被人連環

係果邊你唔順佢地班人意就係咁架啦

重惡過黑社會

所以我而家都唔過去
ar_ta 發表於 17-5-2012 11:24
最後咪慘被人連環

最好就比錢買晒佢地所謂既超強力陰牌

咁你就林志玲都溝到{:6_325:}

評分

查看全部評分

小小球迷 發表於 17-5-2012 11:29
最好就比錢買晒佢地所謂既超強力陰牌

咁你就林志玲都溝到

我覺得請陰牌唔係問題, 個人喜好
但就唔好吹噓到神一樣, 無能的

評分

查看全部評分