新會員登記
搜索
樓主: 肥仔熙

20/5下白泥泰國寺繼續需要師兄幫手

OKOK!!
即刻到~~~
IMG_0620.JPG IMG_0619.JPG IMG_0618.JPG IMG_0617.JPG IMG_0616.JPG IMG_0615.JPG IMG_0614.JPG IMG_0613.JPG IMG_0612.JPG IMG_0611.JPG IMG_0608.JPG IMG_0607.JPG IMG_0610.JPG IMG_0606.JPG IMG_0605.JPG IMG_0604.JPG IMG_0632.JPG IMG_0631.JPG IMG_0627.JPG IMG_0628.JPG IMG_0629.JPG IMG_0630.JPG IMG_0626.JPG IMG_0625.JPG IMG_0624.JPG IMG_0623.JPG IMG_0621.JPG

順便呼籲下大家!!! 由於寺廟資源嚴重短缺,希望大家能有錢出錢有力出力!!! 多多支持!!!
如果下次再有活動的話,希望大家能擁躍參與~~~
hook282000 發表於 20-5-2012 23:52
OKOK!!
即刻到~~~

{:6_294:}{:6_294:}唔該晒!不過我要借黎賣下廣告,師傅講左下星期日無雨就要整大門口條路呀!大煲!
肥仔熙 發表於 20-5-2012 23:57
唔該晒!不過我要借黎賣下廣告,師傅講左下星期日無雨就要整大門口條路呀!大煲! ...

好呀,冇問題!!!
反而整門口的話,架車唔洗推咁遠,可能冇咁辛苦!
hook282000 發表於 21-5-2012 00:05
好呀,冇問題!!!
反而整門口的話,架車唔洗推咁遠,可能冇咁辛苦!

推車邊夠撈泥辛苦呢!下星期再黎挑戰啦!姐姐話去得寺多身體好呀!{:6_293:}
肥仔熙 發表於 21-5-2012 00:57
推車邊夠撈泥辛苦呢!下星期再黎挑戰啦!姐姐話去得寺多身體好呀! ...

27號我有野攪,不過未知幾點鐘,如果下晝的話,我可以朝早去既!
hook282000 發表於 21-5-2012 01:41
27號我有野攪,不過未知幾點鐘,如果下晝的話,我可以朝早去既!

{:6_327:}大快活等,哈哈!
今日又去左一個下午,成個人散晒喇!
希望依幾日唔好落雨住,因為今日好努力剷左大量沙上地面,不過因為晏同太累未撈英泥,大雨就會......

20120521_150834.jpg 8.JPG 7.JPG 6.JPG 3.JPG

相中的師姐好好心捐左一車石仔同兩卡板英泥送入廟,真係功德無量!

新影像.JPG 5.JPG 4.JPG

廚房個地板叫做完成喇!

主持又唔知有咩大制作喇!

{:7_364:}師兄既善心,一定得倒福報!