新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[佛教新聞] 新大四面神已落成~

好大尊
不過背後唔多似廟, 謝謝分享
頭像被屏蔽
good good :o:o
ThX for sharing...{:6_327:}
有機會都想去...

請教下C兄,應該點樣許比較好D?我任何願望都儘量不帶量化啦。都系求下屋企人身體健康之類,所以每年順順利利了,我都去還願。但求具體D既嘢就.......
ar_ta 發表於 15-5-2012 12:43
唔緊要~未係時候者

承你貴言~!
rambo23 發表於 15-5-2012 14:49
請教下C兄,應該點樣許比較好D?我任何願望都儘量不帶量化啦。都系求下屋企人身體健康之類,所以每年順順 ...

如果你想求財 許願應該求神比一個機會自己 同希望神可以比到智慧自己 另自己掌握到機會 而並非 求"揾多d錢"
再舉例如果你正在生病想求健康 應該求神比你遇到好既醫生 令病情得到合適的醫療方法 而非"快d幫我醫好個病"
亞特蘭提斯 發表於 15-5-2012 15:50
如果你想求財 許願應該求神比一個機會自己 同希望神可以比到智慧自己 另自己掌握到機會 而並非 求"揾多d ...

唔該師兄~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6月泰國有冇人願意同行?????
謝謝分享{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
多謝分享{:6_327:}
正料~~多謝分享