新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[魯士] 每當迷茫時......

我跟的項目,因為拆遷問題,嚴重阻滯...拖慢左幾個月,突然峰迴路轉,全部都簽左拆遷協議。

另外跟進的兩單case ,都挺曬系度,成個月冇進度,琴日突然兩間公司的人都上左來搵我,基本而家傾緊合同細節了。雖然我馬上要調翻廣東,但我唔介意我種樹,接手的人乘涼。畢竟系我既功勞,公司所有人都睇到噶嘛。

我人緣一直都好好。同公司D人或者同出面D朋友都系....
今週有意想不到的豔遇啊.........兩單!

其他你公事上的不用提, 直接說豔遇  就夠了, 不用急, 但要快  :Q
要詳細
rambo23 發表於 15-5-2012 15:19
我跟的項目,因為拆遷問題,嚴重阻滯...拖慢左幾個月,突然峰迴路轉,全部都簽左拆遷協議。

另外跟進的 ...

又真係幾勁喎~~
不過......你都係快d講艷遇呢part喇
ar_ta 發表於 16-5-2012 00:40
又真係幾勁喎~~
不過......你都係快d講艷遇呢part喇

當地認識2個女仔,佢哋同事來的,一個我有意思,追左下,佢覺得我系外地人,遲早走人,所以一直唔受溝。因為當地人觀點保守,搵親拖友都系以結婚為目的咯。

另一個系佢同事,我溝佢既時候,出來唱K啊,吃飯啊,佢經常叫佢同事一齊。

上周,唔受溝的,受溝了。另一個無厘頭打電話俾我,同我表白。。。。。。。。。
rambo23 發表於 16-5-2012 11:27
當地認識2個女仔,佢哋同事來的,一個我有意思,追左下,佢覺得我系外地人,遲早走人,所以一直唔受溝。 ...

真係好勁喎{:6_327:}
咁你揀邊個呀??

恭喜師兄好快...甜甜蜜蜜有拖拍
ar_ta 發表於 16-5-2012 12:16
真係好勁喎
咁你揀邊個呀??

我後日翻廣州了。。。。。。。。。。。
2 女 1 男  你可以

兩個只能活一個 or

一個都不能少 ?

{:6_341:}感謝所有神佛, 保祐我和家人
piggy915 發表於 16-5-2012 15:27
2 女 1 男  你可以

兩個只能活一個 or

一個都不能少
rambo23 發表於 16-5-2012 14:57
我後日翻廣州了。。。。。。。。。。。

師兄, 返廣州幾多日呀??
咪返番黎先, 再睇情況囉~可能有第三個晌廣州等緊你呢