新會員登記
搜索
樓主: piggy915

單身俱樂部 - 歡迎單身麻甩

就是嘛。剩男要加油
師兄我同你嘅情況都係差唔多,我自己就覺得可能時間耐咗,都冇咩感覺,又冇話有咩放唔低
唔好一直懷面過去,要展望將來,重有大把好野,大把希望等緊我地{:6_326:}{:6_326:}{:6_326:}
hook282000 發表於 11-5-2012 23:33
師兄,人地咁慘,你仲"NICE.....!?"

可能呢份師兄支持單身呢{:6_316:}

不過, 呢位師兄好似好多post都回"nice........"{:6_318:}

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 12-5-2012 00:22
可能呢份師兄支持單身呢

不過, 呢位師兄好似好多post都回"nice........" ...

唔通佢就係......."NICE GUY"{:6_337:}
{:6_322:}以下為個人玩野!  笑下啦 地球人! {:6_337:}

我家中最多的牌子功能要算是人緣, 財運 ..  但我不會因此會 expect 因此而找到另一半過下半生或中六合彩....

有女性緣不代表可以找到個女性伴, 我 boss 是女人, 我們工作上的理念算是接近
而自己最近一向是日單身, 下班去茶記吃飯後, 散散步就走路回家, 晚上就在 Internet 海中
漂浮, 床邊有台 Ipad 就是沒 GF或SP[PS:朕是壞人] 又是上網, 一個人住自由但又一點悶

自己的朋友已成家立室, 所以也不好意思打擾, 不知有沒有單身麻甩和我 case 一樣?

自問不良品性, 食煙飲酒, 都簡中有途徑可以識到D女一起 drink drink 但都是不.... ...
可能我太懷念發生了種種前事......溝過太多的女人吧!

如果有一日我太久沒上來的話, 大家就當我被人綁架左吧
ar_ta 發表於 12-5-2012 00:22
可能呢份師兄支持單身呢

不過, 呢位師兄好似好多post都回"nice........" ...

好可能係求其回一句
hook282000 發表於 11-5-2012 23:33
師兄,人地咁慘,你仲"NICE.....!?"

可能佢潤我
piggy915 發表於 11-5-2012 15:49
電車男我不做  只做佛牌男

MaxTsang, 有沒有跳出單身的想法

再咁落去可能有跳出窗口的想法
咁多位不如比d佛牌我,幫你地全部祈福啦