新會員登記
搜索
查看: 4897|回復: 31

單身俱樂部 - 歡迎單身麻甩

我家中最多的牌子功能要算是人緣, 異性緣 ..  但我不會因此會 expect 因此而找到另一半過下半生

有女性緣不代表可以找到個女性伴, 我 boss 是女人, 我們工作上的理念算是接近
而自己最近又回復單棍, 下班回媽家吃飯後, 散散步就走路回家, 晚上就在 Internet 海中
漂浮, 床邊有台 Ipad 又是上網, 一個人住自由但又一點悶

自己的朋友已成家立室, 所以也不好意思打擾, 不知有沒有單身麻甩和我 case 一樣?

自問無不良品性, 不煙不酒, 都簡中有途徑可以識到單身女士一起 drink drink 但都是不合眼 ...
可能我太懷念發生了種種前事......相識多年的女友吧!

如果有一日我太久沒上來的話, 大家就當我老死吧

回帖獎勵 +5 U幣

師兄~唔好咁灰喇
我都明白單身日子有時真係好悶, 但我相信只係過渡期而已{:6_312:}
我都係唔煙唔酒,拍8年的女友亦失去了,我地可算同路人了

有D類似,我又煙又酒。但冇更多不良嗜好。身邊不乏女性,但總系覺得唔系好合緣。

亦都系放唔低以前的人和事。

同你唔同既系我散托都冇拍。。。。甘多年來一直系單身。。。。

完全寄情于工作,除咗做嘢都系做嘢。。。。。所以我D牌都系保事業,人事,身體類為主。

休息之餘,奉行“喪做喪玩”旅遊,劈酒,蒲吧,一樣不能少、、、、

屋企人都有催過結婚,都有俾過壓力,畢竟我三張嘢有多了。。。但我唔想為左結而結。。。

冇認真思考過,也許一世人都系過單身生活。。。自由,偶爾寂寞,又偶爾用左手了以寂寞。。。

如果有一日我太耐冇上來的話,大家就當我出左家了吧。。。。
電車男我不做  只做佛牌男

MaxTsang, 有沒有跳出單身的想法

隨緣吧我可能等個天跌個女友俾我
其實我樣貌身形亦不差的,但生活未安穩,等生活安穩穩後再算吧
只想找一個唔介意和我粗茶淡飯平淡過活的女生就滿足了
其實我和她分開不久,我最想和她一起的,但二人一直向前跑她跑了1000米我才500米!我未能給她將來,最後分開了
咁如果我有一曰太耐無上,就當我化成古曼,保佑你地吧
你想要什麼造型法相
晤好比油浸呢
nice.................................