新會員登記
搜索
樓主: hook282000

Happy Friday......

但成日都係最後果大半個鐘先恰得著, 無耐又要醒....
最辛苦係3, 4點, 無咩事都會蛇下{:6_316:}
ar_ta 發表於 12-5-2012 00:32
都無辦法....
又無德無能去轉工轉行....

辛辛苦苦搵埋啲錢都係比晒地產商同銀行...........香港人真命苦!!!
ar_ta 發表於 12-5-2012 00:33
但成日都係最後果大半個鐘先恰得著, 無耐又要醒....
最辛苦係3, 4點, 無咩事都會蛇下 ...

最後果大半個鐘先恰得著, 無耐又要醒....(呢下最難頂),不過食d野個人會精神D{:6_326:}
el8840696 發表於 11-5-2012 22:50
公司沒有你就不行嚕

唔系,點講呢,,,,,做工程有時候就系搶時間。。。。尤其系貴州呢D天無三日晴的地方。。。而家雨季,。唔趁好天做。。。。落雨日日唔洗做。。。。
hook282000 發表於 11-5-2012 22:41
都話你能者多勞啦!!!

雨季啦,趁好天,搶時間做嘢啊。
rambo23 發表於 12-5-2012 08:54
雨季啦,趁好天,搶時間做嘢啊。

愛拼才會贏! 你咁拼搏,日後一定有大把前途!
hook282000 發表於 12-5-2012 23:42
愛拼才會贏! 你咁拼搏,日後一定有大把前途!

老啦老啦,再唔做過多幾年做唔到了。