新會員登記
搜索
查看: 2480|回復: 14

[分享] 澄清無講大話,的確係.........『無齒平嘴鉗』

澄清無講大話,的確係『無齒平嘴鉗』,係我影的角度唔好,又無用物件做比較,無齒平滑架。。。。

評分

查看全部評分

{:6_321:} 我是否要說...... 果然系好...... 無齒..... (笑下啦地球人....) {:6_320:}
(以上全為說笑.... 正名為 手飾  ){:6_341:}

評分

查看全部評分

{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
師兄果然認真,值得一讚
冇人話你講大話,只係角度問題啫,大家研究一下......

haha .....thx ..a lot !!
      其實,師兄不要太在意其他師兄的說話,上得UNITE,大家都系開開心心的討論觀點和分享心得,可能言語上有時候有些誤會,但我們每一個也是開心的來,開心的走,唔系其他搵交吵的討論區,所以,支持dec兄你繼續分享好的聖物和資料,謝謝你!{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}复制搜索

复制搜索

評分

查看全部評分

惡魔的祝福 發表於 11-5-2012 11:18
我是否要說...... 果然系好...... 無齒..... (笑下啦地球人....)
(以上全為說笑....  ...

師兄,我謝謝你補充資料!复制搜索

复制搜索
頭像被屏蔽
一條龍 發表於 11-5-2012 12:42
其實,師兄不要太在意其他師兄的說話,上得UNITE,大家都系開開心心的討論觀點和分享心得,可能言語 ...

認同

評分

查看全部評分

一條龍 發表於 11-5-2012 12:42
其實,師兄不要太在意其他師兄的說話,上得UNITE,大家都系開開心心的討論觀點和分享心得,可能言語 ...

yes ,,,,,,i got it .......!! Thx

Easy & Happy ......haha

評分

查看全部評分

師兄~讚賞你的認真{:6_327:}
多謝分享{:6_314:}