新會員登記
搜索
樓主: 馬騮仔

[討論] 跪求ac方地址!!

大家都玩論壇咁耐,相信見過概野都好多,無私分享?尤其一講到利益?好多人講就天下無敵,做就無心兼疴尿都無力!
興幸我從不賣牌!所以從來唔求人!Unite 有你,一条龍.............................佢地,確實系論壇之福!{:1_1:}:handshake

hook282000 發表於 20-5-2012 16:40
有咩所謂呀,討論區既原意就係share information
除非唔知啫,如果唔係我一定同大家分享。
如果收收埋埋 ...

THANKS FOR SHARE
SAM888888 發表於 20-5-2012 16:51
大家都玩論壇咁耐,相信見過概野都好多,無私分享?尤其一講到利益?好多人講就天下無敵,做就無心兼疴尿 ...

君子好財;取之有道!
我又唔怕人地去廟到睇到啲價錢既,因為我確實係一個合理價。
況且如果有人咁有心去寺廟參拜,或者去探下師傅,作為佛教徒既我,
更加應該要去幫助下,而唔係去阻攔佢。

評分

查看全部評分

hook282000 發表於 20-5-2012 22:45
君子好財;取之有道!
我又唔怕人地去廟到睇到啲價錢既,因為我確實係一個合理價。
況且如果有人咁有心去 ...

我太太成日放系口中概說話!君子好財;取之有道!:lol
hook282000 發表於 19-5-2012 12:53
幾個鐘咁囉......

單程呀{:7_350:}

當然啦~

上次想去屈班帕都比人大力反對{:6_303:}

下次要揾過個團友先去{:7_346:}
el8840696 發表於 21-5-2012 00:03
上次想去屈班帕都比人大力反對

下次要揾過個團友先去

如果另一半冇興趣,咁就真係幾難攪......
hook282000 發表於 21-5-2012 00:07
如果另一半冇興趣,咁就真係幾難攪......

你估個個都會分享地址咩!! 好似某個集團式搵水魚佛牌論壇...  根本無一個人願意分享地址, 驚死你地知道d佛廟點去!!一陣搵唔到水魚無錢賺就倒自己米la...個班畜牲會有報應
馬騮仔 發表於 21-5-2012 09:12
你估個個都會分享地址咩!! 好似某個集團式搵水魚佛牌論壇...  根本無一個人願意分享地址, 驚死你 ...

或者人地可能真係唔知呢.......