新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 冇帶佛牌的日子....

我一直系甘認為的,但俾人X我保守。“佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾其他人帶?”當時我理論知識較少,冇反駁。。。。
rambo23 發表於 10-5-2012 11:59
我一直系甘認為的,但俾人X我保守。“佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾其他人帶?”當時我理論知識較少, ...

丫理皇......:L
hook282000 發表於 10-5-2012 12:04
丫理皇......

當時佢哋仲有一個理論就系,好多舊牌收翻來都俾人帶過噶啦,唔俾人帶,甘你收翻來都唔可以帶...
rambo23 發表於 10-5-2012 12:20
當時佢哋仲有一個理論就系,好多舊牌收翻來都俾人帶過噶啦,唔俾人帶,甘你收翻來都唔可以帶... ...

恕我得罪, 你果d朋友都幾無賴{:6_299:}
講咩理論都假, 係自私又點呀
呢d係自己的心頭好, 唔單止佛牌, 就算只係一件少少飾物, 自己很喜愛, 都不會外借
就算呢次佢無整爛, 也不應該再外借, 這只是對自己喜愛的東西一種尊重
佢咁鍾意叫佢去請, 強搶同打劫有咩分別{:6_300:}
rambo23 發表於 10-5-2012 11:59
我一直系甘認為的,但俾人X我保守。“佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾其他人帶?”當時我理論知識較少, ...

你同佢講...."佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾晒d錢我呀"

“佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾其他人帶?”........

你問佢同老婆結婚前出去玩溝女XX(朕是壞人), 結左仲會唔會?

如果話 唔會 就答佢 : 咪系囉 結左緣 對佛寶當然系真而重之 正如自己老婆點會借比人?!

如果話 會 再毒D........

即系你老婆同你結婚之後同你一樣都可以XX啦?! 唔系點解我請左結左緣GA牌要比你帶?! 你同借我老婆有咩分別 ?!

同無賴講野只可以比2個選擇佢答 2個都系佢錯就得!
最後補一句 : 你話我自私都好 我點知你會唔會帶著我GA牌去破介GA !
ar_ta 發表於 10-5-2012 12:29
恕我得罪, 你果d朋友都幾無賴
講咩理論都假, 係自私又點呀
呢d係自己的心頭好, 唔單止佛牌, 就 ...

覺得都系咯,所以我佛牌從來都唔外借。
ar_ta 發表於 10-5-2012 12:30
你同佢講...."佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾晒d錢我呀"

{:6_339:}{:6_339:}{:6_339:}
惡魔的祝福 發表於 10-5-2012 12:47
“佛的胸懷系慈悲的,點解唔可以俾其他人帶?”........

你問佢同老婆結婚前出去玩溝女XX(朕是壞人), 結左 ...

最後一句系亮點之中的亮點。
師兄節哀順變