新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 冇帶佛牌的日子....

電筒,點講呢,一時時,都唔系經常停電,但每次突然停電都殺到你措手不及。不過我帶左個軍用防水電筒,都幾好用。

你上次講的702,我搵過,冇得賣啊,而且呢次比上次裂既位置大的多。
rubywan 發表於 9-5-2012 20:07
我從來唔會借牌比人.thx

系佢搶左去帶的。。。。
師兄,無需要想係咪同個牌無緣,請了返來已是緣分,咁諗未免神化迷信了
反而是學習再有同樣事情,唔好再借,唔好心軟(不單是佛牌,下次可能是其它珍貴重要的東西),強搶都要拒絕,甚至搶番黎呀{:6_298:}
唉,依家唯有找方法整好喇{:6_312:}
ar_ta 發表於 10-5-2012 10:35
師兄,無需要想係咪同個牌無緣,請了返來已是緣分,咁諗未免神化迷信了
反而是學習再有同樣事情,唔好再借 ...

哎,連壞2個龍也殼,幾大舊就冇左了。,。。。。
rambo23 發表於 10-5-2012 11:04
哎,連壞2個龍也殼,幾大舊就冇左了。,。。。。

就當是一個重重的教訓吧{:6_307:}

x3{:6_316:}
ar_ta 發表於 10-5-2012 11:20
就當是一個重重的教訓吧

換左個甘型的頭像既?咩黎噶?
rambo23 發表於 10-5-2012 11:44
換左個甘型的頭像既?咩黎噶?

一個改頭換面的祟迪(之前post過)....再加手機apps的效果{:6_337:}
rambo23 發表於 10-5-2012 08:47
我個圈子D人,有人帶頭話借來借去帶系冇所謂的,不過其實我一直都唔贊同咯。 ...

佛牌好似老婆咁......冇得借......
ar_ta 發表於 10-5-2012 11:46
一個改頭換面的祟迪(之前post過)....再加手機apps的效果

好特別,正啊!