新會員登記
搜索
樓主: rambo23

今日週一大家系咪好唔得閒?

rambo23 發表於 8-5-2012 11:11
除咗冇海,基本同香港一樣。冇黎過廣州咩?

下個月可能同同事到廣州玩1,2日, 不過仲未request更期, 唔知去唔去得成
羅拉 發表於 8-5-2012 11:23
冇架﹐唔熟路﹐一個人唔敢自己上去。
上面邊區多電腦零件買呀。

廣州買電腦、電子產品,全部集中系天河,石牌附近的幾個電腦城,去到隨便逛就得啦,唔洗識路。天河石牌距離火車東站都好近,打車大概25蚊左右。
rambo23 發表於 8-5-2012 11:28
召喚羅拉姐姐,有冇許過願啊?

係佢跳舞比我地睇呀我都唔知佢許過咩願喎~
ar_ta 發表於 8-5-2012 11:28
下個月可能同同事到廣州玩1,2日, 不過仲未request更期, 唔知去唔去得成

關鍵,來廣州目的性要強咯。隨便hea,都好難推薦。。。因為,真系好似我講甘樣,除咗冇海,基本同香港冇好大區別。。。。

旅遊觀光,建議可以去下廣州塔,畢竟目前系世界第一高塔。越秀山既鎮海樓啊,番禺百萬葵園啊,哎,我都唔知。。。。本來一個幾千年文化的海上絲綢之路起點城市,而家搞到半新不舊,不倫不類。。。。
hook282000 發表於 8-5-2012 11:31
係佢跳舞比我地睇呀我都唔知佢許過咩願喎~

是但啦,總之跳舞就得了!
rambo23 發表於 8-5-2012 11:33
關鍵,來廣州目的性要強咯。隨便hea,都好難推薦。。。因為,真系好似我講甘樣,除咗冇海,基本同香港冇 ...

其實.....我地想去長隆動物圓+馬戲....
第二日去廣州逛下野野就回港
講左成年都夾唔到, 所以都唔知下月係咪ok
肥唔肥?松鼠9,大概10歲左右好容易心臟出問題,所以要嚴格控制佢身形,得閒遛狗。俾佢適當活動。 ...

中等身材﹐哈哈﹐都算健康
召喚羅拉姐姐,有冇許過願啊?

當然有啦﹐不過暫時未成到願﹐供咗四面神樣樣都順咗好多事慢慢都解決到。
願望成真跳舞還神冇問題{:6_313:}
rambo23 發表於 8-5-2012 11:30
廣州買電腦、電子產品,全部集中系天河,石牌附近的幾個電腦城,去到隨便逛就得啦,唔洗識路。天河石牌距 ...

謝謝提供