新會員登記
搜索
樓主: 惡魔的祝福

[討論] 帶佛牌數量方法! (PS: 最好可留言原因!)

回復

ZING 發表於 7-5-2012 11:15
因為 我自己 已跟左位和尚阿贊,同埋冇修"魯史"法,所以就唔供請"自身像" & "魯史"。

...

哦,完全明白了。多謝賜教!
回復

頭像被屏蔽
rambo23 發表於 7-5-2012 11:20
哦,完全明白了。多謝賜教!

其實唔特別架! {:6_341:}  

我近排也會找  阿贊多, LP孔, LPkey, LP笨 的聖物,但有"自身像"或"LP料"就都係唔會供請。

而"魯史"修的法係另一分支路 ( 詳解請自行爬文 ),所以都唔會供請。
回復

ZING 發表於 7-5-2012 11:30
其實唔特別架!   

我近排也會找  阿贊多, LP孔, LPkey, LP笨 的聖物,但有"自身像"或"LP料"就 ...

阿贊多聖物。。。好重皮。。。。{:6_307:}
回復

亞特蘭提斯 發表於 6-5-2012 23:57
師傅教落 如果重量大小SIZE大致相同 中間的永遠係最高神級的位置 期次係左 之後係右
如果SIZE 唔同就用平衡 ...

<< 如果SIZE 唔同就用平衡作標準 >>.........fully support !!
回復

rambo23 發表於 7-5-2012 09:21
唔洗甘執著。

我覺得都系大細、重量、系同一條鏈中平衡到就得啦,當然,佛可以系中間最好系中間啦,系咪? ...

<<我覺得都系大細, 重量, 系同一條鏈中平衡到就得啦,當然,佛可以系中間最好系中間  >>

yes ...i agree ....yeah !!
回復

學野學野{:1_1:}
回復

有時帶3個條頸好累{:7_354:}

出街通常帶一個~
回復

現在只帶中間一大牌
旁邊2個係細牌
輕便咗好多
回復

我只帶一個........:lol
冇此煩惱~