新會員登記
搜索
樓主: atoum

[討論] 佛牌內有花油,, 係唔係托運較好?

水密封的, 也可以上飛機哦?
頭像被屏蔽
atoum 發表於 4-5-2012 19:30
水密封的, 也可以上飛機哦?

可以輕易打開容器既液體唔得
nice...............................
貓妖 發表於 4-5-2012 21:36
可以輕易打開容器既液體唔得

會拿出來檢查啊
rambo23 發表於 4-5-2012 17:45
我系男ga,冇乜所謂哦,何況好多安檢系女的呢!

安檢 : 你串咩O來!
{:6_326:}肥仔熙 : 無只系泰國佛牌之馬!
安檢 : 唔... 都要摸下.....
{:6_295:}肥仔熙 : 無問題呀....
安檢 : (大叫) 肥亞毛一號 有人帶佛牌同我 摸 下佢! 由其睇下有無象牙 巴拉結 ~! 上頭落左命令唔比象牙入口!
{:6_317:}肥仔熙 : ....... 摸還摸最重要GA地方唔摸得!
肥亞毛一號 : OK ! 知道扣你最重要GA系 打手指毛GA 手指公 呀馬!得拉... (順手已由下向上摸起!)
GOOD LUCK......
惡魔的祝福 發表於 5-5-2012 01:22
安檢 : 你串咩O來!
肥仔熙 : 無只系泰國佛牌之馬!
安檢 : 唔... 都要摸下... ...

幾次系泰國出境,機場安檢當然明白我帶一秋系佛牌啦,冇掂過就俾我出境了。我經常o念,如果系甘,用個開合殼咪好容易走粉?
rambo23 發表於 4-5-2012 15:09
你放系衫內,冇事的。

我經常掛一秋佛牌坐飛機,安檢人員都隔衫摸下就OK了。唔會要求你摞出來睇。 ...

師兄, 係唔係粉牌, 金屬牌, 椰殼牌都係照上身過關架? 謝謝
b977223 發表於 29-7-2012 21:15
師兄, 係唔係粉牌, 金屬牌, 椰殼牌都係照上身過關架? 謝謝

系,冇錯。
謝謝解答