新會員登記
搜索
樓主: piggy915

單身師兄來看看 女生們對另一半的要求

呢 d 要求好高咩 {:6_304:}
呢 d 要求好高咩 {:6_304:}

愛刺符呢{:6_337:}
ar_ta 發表於 3-5-2012 11:37
師兄~你都知依家d女仔.....
當你有呢2樣....就會提出更多無提及的3,4,5,6,7樣要求......
老土講句, 緣份 ...

老土講句, 緣份未到, 遇上的總是覺得唔適合

好中point{:6_327:}
rambo23 發表於 3-5-2012 12:12
系,我系廣州人。
廣州、上海、北京都系國內數一數二的大都市了。
尤其好似廣州,屬於大陸經濟騰飛最早的 ...

係呀~我個國內朋友同我講, 依家在上海, 無論係男定女, 都會問對方有冇樓, 收入幾多
無層樓晌手, 真係好難搵到另一半

姻緣呢家野, 真係好難緣分

唔好刺到太誇張就得喇~
同埋....接受到, 我都會刺符
頭像被屏蔽
最後,我要求唔算高啊,孝順,敬老,有愛心,唔好太矮,帶得出去就得了。可惜就系搵唔到,就好似我要搵尊拍勁,每間牌店都有,網上亦都大把,隨時一日可以見10尊8尊。。。就系冇請到岩心水的。。。
;P
ar_ta 發表於 3-5-2012 22:54
係呀~我個國內朋友同我講, 依家在上海, 無論係男定女, 都會問對方有冇樓, 收入幾多
無層樓晌手, 真係好難 ...

只怪依家d人太現實......
我自己只想找一個願意和我一直走到最後的另一半!唔想再一次拍了8年拖後她卻離開
哈哈哈................!:lol