新會員登記
搜索
查看: 9596|回復: 31

[求助] 帶左佛牌可以賭錢嗎?

如果只係打衛生麻雀或去澳門玩一兩日之類呢?
除了某D大家都话带左唔好赌钱的牌之外,其他冇问题。。。
不过奉劝师兄平常心!赌钱佛牌帮你唔到咯。

我曾带必打、四面、钱啦啦、佛祖,去过澳门,连过三关添~
但我真系玩下,同埋过了三关,后面2日一毫子都唔再赌。。。

我本人係唔賭錢既,只不過工作上要應酬一下,我本人亦唔係帶助賭運既佛牌,都係帶崇迪,坤平等佛牌,多謝師兄指教~~~
頭像被屏蔽
正牌 : 助正財
陰牌 : 助偏財

其實"高僧大德"出的牌 , 很多時依據"高僧"願力表現出來 ,
但大部份"高僧"守戒很嚴 , 其中一范係{賭} !
你試吓帶{{龍普託}}的牌賭 , 有錢收個牌掉得啦 ~~

評分

查看全部評分

axe 發表於 28-4-2012 13:55
正牌 : 助正財
陰牌 : 助偏財

十分鐘意 "有錢收個牌掉得啦"
頭像被屏蔽
yes..I agree this
我不覺得正牌只是招正財!龍婆艮幫我横財不少!!陰牌只可招偏財?我覺得發心早重要,横財得来一定要佈施!發心做佈施,無論什麼牌一定幫到手的,因我是這樣做的!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
yes..I agree..this is true......
rambo23 發表於 28-4-2012 12:16
除了某D大家都话带左唔好赌钱的牌之外,其他冇问题。。。
不过奉劝师兄平常心!赌钱佛牌帮你唔到咯。

咁邊d一定唔可以間賭?龍婆托之外,仲有呢?
頭像被屏蔽
我个人认为賭錢是讲运气
运气高就嬴
运气低就输
就重要2个字
不贪