新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[分享] LP SAKON25555坤平佛選料及製作過程.

火.. [複製鏈接]
rambo23 發表於 12-7-2017 20:28
我都表述好清晰啦,基本冇可能。但存在極少可能性,唔可以完全否定或者確定100%冇,留翻個1%或者0.01%咯 ...

亦有一個可能是阿贊篇威個套方法(如果真係個套方法的話)吾係學自 LP Tim, 而係其他修法者教都未定
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 20:33
希望永遠都系蜜月期啊~

咩 Nid 小姐應該會好長情, 怕就怕你 e 個衰佬變心先啫
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 13-7-2017 10:35
咩 Nid 小姐應該會好長情, 怕就怕你 e 個衰佬變心先啫

今日同某兄交流,發現派更也最好唔好成日更換其他牌來帶。
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 13-7-2017 10:28
亦有一個可能是阿贊篇威個套方法(如果真係個套方法的話)吾係學自 LP Tim, 而係其他修法者教都未定 {:4_43 ...

抱著一切皆有可能既心態去分析問題,會比較客觀D。
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 13-7-2017 11:57
今日同某兄交流,發現派更也最好唔好成日更換其他牌來帶。

吾明, 你是指帶派更也時還有帶其他牌, 則這個組合最好不要經當轉變嗎   
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 13-7-2017 11:58
抱著一切皆有可能既心態去分析問題,會比較客觀D。

是的, 不過最后的驗證是要揾到這位 阿贊篇威, 向他親口問證
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 14-7-2017 16:59
吾明, 你是指帶派更也時還有帶其他牌, 則這個組合最好不要經當轉變嗎   
...

獨帶派恩也,都幾順了,換其他牌,再換回派更也時,又開始覺得散散地個種累的感覺
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 14-7-2017 17:01
是的, 不過最后的驗證是要揾到這位 阿贊篇威, 向他親口問證

其實帶佛牌過程中,因為我哋始終唔會特別瞭解泰國的上座部佛教很多典故,同泰國很多本土融入元素,永遠都有十萬個為什麼噶啦,好多事情唔洗一定都要清清楚楚明明白白咯,因為冇時間~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 15-7-2017 13:59
獨帶派恩也,都幾順了,換其他牌,再換回派更也時,又開始覺得散散地個種累的感覺 ...

和女生相處, 是要慢慢磨合的了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 15-7-2017 14:02
其實帶佛牌過程中,因為我哋始終唔會特別瞭解泰國的上座部佛教很多典故,同泰國很多本土融入元素,永遠都 ...

吓, 要瞭解聲聞乘上座部有幾難 對於佛牌效果的問題, 對法術, 玄學的瞭解需要會多d, 有時就涉及到大乘佛理咁 la   
回復 贊好 反對