新會員登記
搜索
查看: 82415|回復: 131

希利奧斯 被ban 2700字原因 報告

火... [複製鏈接]
精品文章!!!:lol:victory:
又系个句,陰牌出事!因果報應呀,重要系現眼報呀!即ban!真心恭喜你呀,希利奧斯 ,去到邉,被人ban到邉,真系-个傳奇,你真糸好出名!;P

評分

查看全部評分

正所謂行衰運是也!:lol
roy1881 發表於 14-4-2012 00:43
呢啲就係正信喇。仁者,無敵也。
性格同因果業力有關,有人可能一世都唔知乜嘢係正信,以為自己明,呢啲就 ...

佢就糸無明!仲以為自己好聰明!
行惡者,禍雖未至,福已遠離離!!正是希利寫照,望各位引以為鉴勉之:lol

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 01:08
所以 轉運唔可以依賴陰牌 從根改變上世業障你解決唔到 但今世的你可以唔再作業
能投胎為人 業障重極有限~ ...

我想講,我地共同努力,去改變呢个佛牌界亂咁黎概秩序!俾更多人清楚了解,佛牌只糸助緣聖物,並唔糸工具!去糾正更多人心歪亂思想!大家努力系唔会白費概,加油!:victory::lol

評分

查看全部評分

仲有呀希利!我平生一大嗜好,專打無良老千撞棍,糸个簽名已寫住,你仲走黎把鬼咩?之前ban得你,今次都冇稔放過你,点知只系俾亞特蘭提斯動佐手先而己!
仲有講到咁唔志在,就好似我咁,唔好賣牌,个名仲企得硬d!希望找到你概好歸宿吧,不過都冇幾多个論壇了,你就自求多福吧!希望你唔糸有好多存貨喇!

嗱!点條明燈過你!衰衰地反糕糕認个錯吧,个邉可能会网开一面架!

評分

查看全部評分

咪稔住借力打力,你当太極?四兩撥千斤?呢个唔糸垃圾場,唔糸人棄我地就要!:lol
大家並肩作戰!合力誅邪除魔吧!:lol
亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 01:48
大力支持 !

謝謝師兄支持!:lol
;P
希利你呢次都死得眼閉喇!睇下幾多人為你送行?:lol呀!你就型喇,去到邉就被人ban到邉,我稔以後都好難再有你呢亭傳奇人物出現!我真封你做偶像!仲有呀,个次你咪俾JOEHUI封你概,你小佢就梗喇,你叫我乜?乜春壇邉鹤?我話你知,本人去到邉就寸到邉,不過寸就淨系对你d咁概cheap人!你就真糸壇邉鹤!我仲記得当日我救狗个post,你條契弟走黎講乜?呀!超板真糸善心,真系睇到个post都要專誠注册,走黎恭喜下!我睇見都想嘔呀契弟!系又抽水,唔系又抽水!同你講反調概就系咁俾你唱!JOEHUI 同我........阻你賣陰牌杜女會員ban佐你,你条契弟就好似精神病患者咁,系咁講,系咁唱,講足年幾,幾咁衰相?真系要幾衰有幾衰!今時今日俾糕糕ban佐,就想借d意撥下火,就想走黎呢度坤人?你稔下好喇!只要有我系度,見1次就ban 1次,唔会俾你d老千神棍系坤人,導人玩陰牌害人!
:lol好喇!最後同你作最後致敬!希利老鼠!祝你一路走好呀!;P;P;P;P;P

評分

查看全部評分