新會員登記
搜索
查看: 7433|回復: 112

陰牌 正牌

wkc34789 發表於 13-10-2020 16:50
佢有賣開 龍婆沙礦 坤平

宜家請左一堆正牌 未請坤平 都唔知點算

出面佛牌店店主分別陰牌定義,以及價值觀同我們不同.

我戴佛牌幾個月,都係專戴龍婆屈啦大師既聖物.

我異性緣方面都係有增無減,而且各方面運勢顯著變好.

不過我發現戴佢的聖物,唔可以出口傷人同埋唔可以釋放霸氣震懾身邊的同事.

否則即刻黎料(突然黑仔).之後過1 2日就無事.

補充內容 (13-10-2020 17:46):
我想補充下,有陣時唔一定孤仙同坤平先做到果個效果囉..

好多佛牌店店主,唔講究分牌放,同埋唔相信呢套..果賣得果的放埋一堆..
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 17:48
師兄應該都係呢度請聖物嗎 我都發現戴聖物 要心存善念 做好事 先會越黎越順~
但係有時有d人太過份真係要 ...

你指unite?,唔係
頭2塊係店舖請,經過一段時間探索

找網友係泰國跑廟請返黎(可信的).

最近有一塊係呢到請.(另外一位大師作品)
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 17:48
師兄應該都係呢度請聖物嗎 我都發現戴聖物 要心存善念 做好事 先會越黎越順~
但係有時有d人太過份真係要 ...

後來靜坐沉思,細想因果同反省,震懾同事同出口傷人,其實唔岩.黑足1 2日.其實係佛牌對我幫助.

佛牌入面有力量(助緣力),精神以及無形中佛法智慧,同佢個法門好有關係....

我呢幾個月研究左師父背景同身邊發生事情一個小總結.

回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 17:58
小弟都想請教下

師兄係咪都會去大廟 可信既龍婆既廟度請牌

的確係,佢地順路賺下外快,補貼下旅行既費用姐.
同埋佢地賣左假野呢,被人踢爆左,下次旅行無人補貼佢地.

我有咩準則請牌,第一野純講緣份. 之後集中搵果個師父的牌.

開頭我會請佢週邊的牌,之後請佢既自身牌同佢開光最強勁既牌.
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:05
話說我當初請左牌之後 同你既情況有d似 之後都好黑...
果陣個信心都好動搖 直頭已經係度諗仲戴唔戴佛牌好 ...

呢個真...

每次做善事,捐親錢,梗有野有事情爆..
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:10
開光點分最強勁既牌 唔一定越舊越好嗎 係咪例如開光好多年果d等等 會唔會夾雜埋其他龍婆? ...

我戴左同研究幾個月,唔想種口業.

例如我戴開龍婆屈啦師父,佢最強係廌神同龍神.點解強勁,同佢個背景同過往所習法門有關.(因果)

每個師父都有佢既獨特開光法門,所以某種牌同某方面會非常犀利.

補充內容 (13-10-2020 18:19):
其他龍婆會加入,你請牌果陣時留意下,有的牌係講明共同開光,法會牌幾個師父共同開光
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:17
好多朋友同佢講完都唔會信
我以前都唔信 係真係見鬼 同太黑仔 越黎越易病 最後都試下
一切返唔到轉頭

我同我屋企人分享過,我家姐中學時代都有戴佛牌.

所以佢留意得比較緊要.
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:20
屈啦帥父既鷹神都好出名

師兄可以分享一下戴師父鷹神既感受同事蹟 感恩 ...

如果我同你講,我請廌神第一日.
我競爭對手被上級調走左.

最近上面樓廁所室左水浸.全部我樓下office的野受影響,天花板流水.
全部同事受影響,得我一個無事.

我老細準備升我職,重用緊我.

上面3樣野夠唔夠. 仲有的怪事,有一次有個阿姐開唔到我office門口.後來得知佢前一日做左的法事黎.
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:36
上面3樣野我信

office門口件事即係點?

個阿姐唔知咩事,揾法科做左的野黎.然後佢打開我到門,開極開唔到咁.但係我office門口無鎖到既.

唔知有無關囉.
回復 贊好 反對

wkc34789 發表於 13-10-2020 18:36
上面3樣野我信

office門口件事即係點?

異性緣都好得好緊要.反而被老一輩控制左,好似驚我亂搞男女關係.

只有財運暫時未有好轉住.(可能洗左錢請佛牌)
回復 贊好 反對