新會員登記
搜索
查看: 4131|回復: 15

[必打] 分享龍婆com噴極小有既必打窒noon dee(咩格zip版本)

今次好好彩,又比我搵到粒極小有既必打窒noon dee(咩格zip版本),咩格zip係一種類似水銀加力泥等既物料,數量極小,因為極易打爛,很多出廟時已有崩缺,所以極為珍貴,大半年前返過一粒,一路搵都搵唔到,可想而知,數量真的不多,必打逞淡緣色彩光,非常美麗{:6_327:}

R0020067.JPG R0020068.JPG R0020069.JPG R0020070.JPG R0020071.JPG R0020072.JPG R0020073.JPG R0020074.JPG

評分

查看全部評分

{:6_327:}{:6_327:}
呢尊必打好CUTE{:6_320:}
好得意的peter仔{:6_296:}
好的式{:6_327:}
小弟都有一尊,的確係好靚仔,D種物料在不同光線下就會有不同顏色,非常特别。
威哥仔,鑲殼時記得、記得提醒師父要小心D,因為十分易碎。
小弟的一尊個底坐都係有崩的,不過無影响法相就係非常靚仔。{:6_327:}
IMG_0104.jpg IMG_0106.jpg

評分

查看全部評分

知道了師兄,所以我包開合銀{:6_294:}
vespawai 發表於 10-12-2011 11:17
知道了師兄,所以我包開合銀

開合銀殼當然好,得閒可以取出來捽一捽。
兩個字型容,1)靚   2)力{:6_327:}